Predlozi na pobede uz GG , standardni mtr i TR

Pozdrav svima. Obzirom da je meč Dandi - Rendžers odložen na 7 dana , danas u fiksu Ipsvič.- Vatford . Kao profilna slika sistem na standardni mtr. Kvote Meridian. U slučaju da fiks ne prođe , sutra u fiksu Al Ain a preostali 2/5 . Ipsvič nadam se pobeđuje uz GG . Ne bi me iznenadilo i da padne koji gol viška u odnosu na standardni mtr. Zato na mali ulog uplatio i 2 singla na Ipsvič. Prvi mtr 3:2,4:2,4:3,5:1 kvota 11 ulog podesio na ev. dobitak 3.000 din. Drugi mtr 1&ostalo , kvota 28 ulog podesio na ev. dobitak 5.000 din. Na iste mečeve idem i sa pobedama uz GG . Za sada uplatio 2 tiketa. Na prvom Ipsvič i Al Ain u fiksu + 3/5 Sportimg , AZ Alkmaar , Fajenord , Fener i Galatasaraj. Na drugom Iznbacio Al Ain , Ipsvič u fiksu + 3/5 na preostale. U slučaju da na Ipsvič ne prođe 1&GG , sutra Al Ain 1&GG u fiksu + preostali 3/5 . Zabave radi pojuriću i pobede ovih timova sa 3:1 . Za sada uplatio Ipsvič u fiksu + 1/6 na preostale. Na ulog od 600 din. ev. min. dobitak 10.000 din. a max. 60.000 din. Na svih 7 favorita trenutno ista kvota , 10 . Ako bude sportske sreće da Ipsvič pobedi sa 3:1 , čekam preostale. Ako fiks padne , sutra Al Ain u fiksu + 1/5 na preostale. To je sve što sam uplatio danas. Pregledajte statistiku. Sretno.

  • Ipsvič 0:0 . Kao što sam pisao u objavi , Al Ain sledeći fiks . Na profilnoj slici sistem na standardni mtr. Kvote Meridian. . Na pobede uz GG uplatio Al Ain u fiksu + preostali 3/5 . U sistemu na TR 3:1 Al Ain u fiksu + 1/5 . Ukoliko Al Ain poobara tikete , u narednoj objavi Sporting u fiksu...

  • Al Ain 2:2 . Nastavljam dalje na iste parove. Kao profilna slika sistem na standardni mtr . Sporting u fiksu jer igr danas. AZ Alkmaar , Fajenord , Fener i Galatasaraaj 2/4 . Na pobede uz GG takođe Sporting u fiksu preostali 3,4/4 , na pobede sa 3:1 Sportimg u fiksu preostali 1/4 . Ako Sporting poobara tikete sutra AZ u fiksu.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺