Par APP tiketa za danas

Pozdrav svima. Juče ne stigoh ni jedan tiket da uplatim. Danas 4 komada. Podeliću ih s vama. Kad pregledate statistiku odlučite šta vredi ispratiti. Na profilnoj slici tiket s kvotom 18.77 . Taj tiket kopirao pa izbacio oba meča četvrte lige Nemačke. Na preostalih 5 mečeva ostavio isti tip kao i na tiketu 18.77 . Kvota tiketa 7.43 . Bez obzira na male kvote po meču oba tiketa APP prirode. Tipove igre odabrao da bi kvota tiketa bila pristojna. Od 12:45 kreće meč za 3 mesto u kupu Singapura. Za Albirex bruka da ne osvoji bar 3. mesto. Očekujem pobedu od bar 3 gola razlike. Zato sam na prva 2 tiketa išao sa 1-1&3+ . Na narednom tiketu probam sa D2+ prvo & D2+ drugo 3.40 u dublu sa Srbija daje bar gol u prvom i bar 2 na celoj 1.90 . Ukupno 6.46 . Bahrein - Srbija znate da je prijateljski meč. Da je takmičarski , tj za bodove , laganih 2&2+ . Ovako i ovaj tip je rizik. Nadam se da će Srbija postići bar 2-3 gola. Ipak . ne bi me iznenadilo da ne bude tako. Ne bi bilo korektno da natrpaju golovima današnjeg protivnika. Svečano su dočekani kad su stigli u Bahrein. Da sam Piksi predložio bih da odigraju (0:0) 0:1 . A ako sliučajno prime gol , 1:2 kraj. U drugom dublu na Albirex 1-1&GG 2.75 vezao sa Larne - Dungannon 1-1&GG 4.30 . Ukupno 11.82 . Nadam se da će Albirex primiti bar gol. Na Larne je to veći rizik. Larne zadnjih 5 mečeva na svom terenu 17:1 gol razlika . Dungannon na zadnjih 5 gostovanja 1:16 .Na zadnjih 5 međusobnih nije prolazio tip GG . Veliki je rizik i tip 1&GG . Ali probam s kvotom 4.30. Za sva 4 tiketa se na profilnoj vidi ev. dobitak na moj ulog. To je sve što sam za sada uplatio . U planu još par APP tiketa. Napisaću ih odmah jer ću ih i uplatiti. Tripl na tim2+ prvo Albirex , Larne i Slavija P . Na Albirex i Larne uplatiću još 3 dubla. Na jednom oba po 3+ gola u prvom, Na ostala 2 jedan 2+ prvo , drugi 3+ prvo. Nisam pogledao kvote ali sigurno su dobre. Na sitno pa kako bude. Ko isprati nešto od ovih predloga sretno.

  • Na profilnoj slici moja prva 2 tiketa za danas. Na 4 meča idem sa dve varijante. Kvote 5.99 i 27.69 . Ako neko isprati sretno.

  • .Ovo uplatio čim sam stigao kući jer prvi meč kreće od 10:30 . Verovatno ću ga prespavati . Još me ne hvata san., pustiću neki film. Objava popodne.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺