APP tripl 2&GG , tiket na pobede favorita, tiket na golove favorita

Pozdrav svima. Danas ima dosta interesantnih mečeva. Za 22 meča pregledao sam statistiku. Za sada sam uplatio 3 tiketa. Podeliću ih s vama. Tiket na pobede favorita s kvotom 22.79 nalazi se na profilnoj slici. Odabrao sam 3 meča na tip igre 2&GG . To su : Grorud - Brann 2.35 , Athlone - Waterford 2.50 i Akranes - Breidablik 2.38 . Ukupno 13.98 . Na trećem tiketu 6 favorita za koje se nadam da će postići bar po gol u prvom i bar po 2 na celoj. Probam sa tim 1+ prvo & tim 2+ na : Energetik BGU , Brann , Malme , Al-Ittihad , Waterford i Breidablik . Kvota tiketa 13.65 . Na profilnoj slici se za sva 3 tiketa vidi moj ulog i eventualni dobitak. U planu mi je da uplatim još nekoliko tiketa ali trenutno nemam vremena za kombinovanje. Ima se nekih obaveza. Verovatno oko 16-17h još neki predlog tiket u komentarima. Samo bih napomenuo da će na bar 1-2 tiketa biti isključivo mečevi poslednjeg kola u S.Arabiji . Veoma je neizvesno ko će zauzeti 14. i 15. mesto i ispasti iz lige. Ima dosta kandidata. Jedino Al Hazem sigurno ispada . A ko će biti prvak najverovatnije odlučiće gol razlika. Pogledajte tabelu S.Arabije , možete i sami iskombinovati nešto na timove koji će pojuriti bitna 3 boda. Toliko za sada . Sretno.

  • Nisam stigao ranije na net. Obaveze. Sutra opet putujem. Ali ipak stigoh da odigram bar 2 tiketa na mečeve u S.Arabiji. Na profilnoj slici dubl s kvotom 5.18. Kandidati za šampiona da postignu bar po gol u prvom i bar po 3 na celoj. Ko od njih ne postigne 3 gola (ako se to slučajno desi) i treba da izgubi trku za titulu. Očekujem da daju sve od sebe i pojure gol razliku. Zato idem s ovim dublom. Ipak na oprezan ulog. U drugoj varijanti na oba meča tip igre 1&1+prvo&3+ cela i pojačao sa Al-Ettifaq dvojka. Al-Ettifaq sa 3 boda ostaje u prvoj ligi. Kvota tripla 5.80 Merkur. Takođe na oprezan ulog i ev. dobitak 5.000 din. Ko isprati bar 1 od ova 2 tiketa sretno.

  • Al-Ittihad - Al Batin 0:0 . Gostujući tim uspeo da opstane u ligi. Moja pogrešna procena da će Al-Ittihad pobediti uz bar 3 postignuta gola - jureći gol razliku za titulu. To me koštalo i u lajvu... Šteta Brann ne primi gol za prolaz tripla 2&GG . Juče opet loše. Danas se poranilo Imam dosta obaveza . Uz prvu jutarnju kafu pregledao ponudu. Za sada u Maxbetu ne vredi uplaćivati tikete jer ponuda nije kompletirana. Uz kafu sam uplatio 3 tiketa u Meridianu. Sad ću ih uslikati i postaviti kao profilnu sliku.

  • Odabrao sam 5 mečeva za dublove na multi TR. To se može odigrati kao 2/5 ali ja sam uplatio na 2 listića. Na prvom Šveđani u fiksu a ostali 1/4 . Na drugom ove ostale 2/4. Za prvi tiket vidi se eventualni min. i max. dobitak na moj ulog. Drugi tiket ima 6 kombinacija. Na ulog od 140 din. po kombinaciji ev. min. dobitak 2.000+ din. a max. 12.600 din. Iz zabave za 100 din. uplatio i svih 5 u glavu na multi TR. Kvota tiketa 1034.37 . Ako neko isprati sretno.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺