Predlozi na tip 2&GG

Pozdrav svima. Podeliću sa vama prvi tiket koji sam za danas uplatio. Odabrao sam mečeve gde su gostujući timovi favoriti . Nadam se da će na većini mečeva proći tip igre 2&GG . Probam sa sistemom u sistemu 3/6 sa 3/6 400 kombinacija. Idem na min. ulog . Na profilnoj slici taj tiket . Sa po 3 pogotka vraća se ulog i mali plusić. Ali ja se nadam nekom pogotku viška. Sa po 4 pogotka bio bih veoma zadovoljan. Naravno ima tu sumnjivih mečeva. Možete ići sa manjim sistemom. Od ovih 12 mečeva na 4 sam pojurio iznenađenja. Na Auerbach , Lote , Ratchaburi i Alkmaar odigrao dublove na tip igre 1&GG . Na sitno i ev. dobitak 5.000 din. po dublu. Toliko za sada. Tek treba da uplaćujem tikete na multi TR. A materijala za 1:2 , 1:3, 1:4 mnogo. Pregledajte statistiku. Ko isprati makar manji sistem na 2&GG sretno.

  • Lion zbog crvenog kartona imao igrača manje , nakon 2:2 valjalo je u lajvu pojuriti keca. Bar oni koji su igrali u sistemu 2&GG . Ako Buriram ne primi gol velika verovatnoća da sistem padne . Jer Werder teško da će primiti gol. Ja sam na Mec odigrao keca 5.70 čisto da vratim ulog na sistem i bude se nešto u plusu. Nadam se da i vi praktikujete LIVE klađenje.

  • Evo i predloga na tip igre 1&GG . Na profilnoj slici 4 meča na taj tip. Italijani u fiksu i 2/3 na ostale. Na slici se vidi još 2 uplaćena tiketa. Na jednom sva 4 u glavu , na drugom tripl bez Italijana. Idem na male uloge što se vidi na profilnoj a ev. dobitak po tiketu nije loš. Ko isprati sretno.

  • Od predloga na iznenađenja. Uhvaćen Lotte 1&GG po kvoti 11. AZ Alkmar vodio 2:1 ulazilo 1&GG 7.50 . Tada je dubl 82.50 na ova 2 tima bio u igri. Od tog trenutka valjalo je braniti dubl na iznenađenja . Ja sam odmah po kvoti 2.95 udario na Holanđane pobednik ostatka meča 2 . Posle bila i bolja kvota za to. Nadam se da ste branili dubl.

  • Imam gomilu mnogo lepših dobitnih tiketa za ubaciti u slike. Ali ova 2 singla ubacio jer su bitni za ono što sam danas predlagao. Kad se bude stiglo biće u slikama i dublovi s kvotom oko 50 i sl.

  • Evo i jednog predloga za lovce na kvote. Na profilnoj slici tiket , 8 kombinacija. Probamo na mali ulog pa kako bude. To sa slike odigrao i kao dublove po 4 kombinacije. Ko isprati sretno.

  • Jutros uđem na sajt Meridiana da zakažem još jednu isplatu ovaj mesec. Pogledam kvote za nekoliko mečeva na tip 2&GG kao i multi TR 1.2, 1:3 , 1:4 . Tamo gde je 2&GG veoma izgledno za prolaz - razlika na ova 2 tipa značajna. Međutim na 4 meča gde je 2&GG veći rizik nije velika razlika kvota za 2&GG i multi TR 1:2, 1:3, 1:4 . Na profilnoj slici tiket s kvotom 907.2 Meridian. 4 meča na tip 2&GG . Uplaćen na mali ulog da se vide parovi i kvote. To je prvi tiket koji sam odigrao za danas. Ne očekujem prolaz tiketa ali sam ga na sitno ponovio i u Maxbetu po kvoti 652.54 . Za svaki slučaj ali i da bih mogao tiket kopirati i iskombinovati 3/4 . U Meridianu sam išao samo sa 2/4 na 3.000 din. za 2 pogotka. Inače u Turskoj 1&GG se plaća 5.20 a u Italiji 4.90 Meridian. Tako da se na mali ulog isplati kombinovati i 1&GG u dublu i u dublovima s Egipćanima. I te varijante sam odigrao na mali ulog i ev. dobitak 3.000 din. za 2 pogotka. U Maxbetu zbog manjih kvota probao i sa 3/4 u varijanti gde sam proigao i 1&GG na Italijane i Turke. Za sve ovo mala verovatnoća prolaza . Ali ima nekih rezona pojuriti ovako nešto - bar na mali ulog. Ko isprati sretno.

  • Danas dosta mečeva gde je 1&GG , 2&GG izglednije za prolaz nego na ovim mečevima. To sam ostavio za kasnije. Kombinovaću tikete kada se vratim kući. Uz prvu jutarnju kafu odlučio se za ovih nekoliko rizičnijih tiketa. Objava popodne.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺