2 APP tiketa i nekoliko zanimljivih

Pozdrav svima. Juče uhvaćeno iznenađenje na Nemce po kvotama od 6.60 do 7.10 za 1&GG . Tiket s jučerašnje profilne sa Nemcima u fiksu 1&GG 7.0 , oborio Wrexham . Za prolaz tiketa odgovaralo 1:5 ali završeno 1:6 . Srećom , bar tih 1/4 moglo da se brani kvotom 6.17 za gost više od 5.5 golova. Za danas planirao da pojurim 2 iznenađenja . Jedno u Češkoj drugoj ligi, jedno u Nemačkoj 4 . Međutim na meču Ahlen - Aachen jutros vidim da je blagi favorit gostujući tim. Počele i kladionice da gledaju kome su 3 boda potrebnija a uz to kad se pogledaju međusobne i dosta dvojki... Kvota za 2&GG samo 4.20 . Nebitno , pojurio sam to u dublu sa Usti n. L. - Dukla Prag 1&GG 6.0 . Kvota 25.20 Maxbet. Idem na mali ulog i ev. dobitak 3.000 din. Pitanje da li će Dukla P. prepustiti bodove . Možda i hoće . Kad sam pogledao međusobne vidim i 4 prijateljska meča u zadnjih 5 godina. Znamo kome su 3 boda potrebnija. Probam ovako ali sam išao i sa 1/2 u dublovima s timovima gde je pobeda uz GG nešto realnija. Na profilnoj slici 6 mečeva na kojima jurim standardni multi TR u dublovima. . Kvote Meridian. Može se to odigrati u sistemu 2/6 ali ja sam rasporedio na par tiketa. Na tiketu s profilne se vidi ulog i ev. dobitak. Na Čehe sam na isti tip igre odigrao 2/3 takođe na ev. dobitak 2.000 din. za 2 pogotka. Na Italijane i Poljake probam da uzmem 3.000 din. za 2 pogotka. Čine mi se izgledniji za prolaz . Pogotovo što jurim i iznenađenje u Češkoj. Na Usti n. L. - Dukla Prag kvota za 2:1,3:1, 4:1 je 8.0. Na Ahlen - Aachen kvota za 1:2 , 1.3 , 1:4 je 6.0 . Tako da sam ih i na multi TR kombinovao sa ovim ostalim mečevima s profilne. To je što se tiče tiketa koji su meni zanimljivi. U Maxbetu sam uplatio i 2 APP tiketa. Ne sviđaju mi se ali probam na male uloge. Prvi : Žalgiris , Flora i Paide tim 2+ prvo , Atalanta tim1+ prvo & tim 2+ . Kvota tiketa 15. Idem na mali ulog i ev. dobitak 3.000 din. Za Atalantu je jasno zašto ovaj tip igre. Na Paide , Floru i Žalgiris suviše bedno plaćene pobede ali i mnogi realni tipovi igara. Zato na mali ulog probam ovako pa kako bude. Drugi tiket : Levadia , Inter i Liverpul pobeđuju i u oba poluvremena pada bar 1 gol , Fiorentina i Atalanta tim 1+ prvo , tim 2+ . Kvota tiketa 23.63 . I ovde idem na mali ulog ali na ev. dobitak 5.000+ din. S tim da ako Levadia obori tiket , ostalo ponavljam. Fiorentina kreće od 18:00 a Levadia od 16:30 . Nadam se i danas gledam Estonce na jutjubu. Kad prgledate statistiku , odlučite da li ispratiti neki od ovih predloga. Sretno.

  • Levadia se ispromašivala. Gledao prvo poluvreme. Loša igra ali 2 lepe šanse za gol propuštene. Bolje da sam gledao Floru... Ponovio tiket na Liverpul i Italijane na tipove igre koje sam imao sa Estoncima. Kvota tiketa 14.74 za 340 din. ev. dobitak 5.000 din.

  • Izgleda da Flore nema na jutjubu.... Šteta biće tu još golova...

  • Za APP tiket s kvotom 15 Maxbet nudi cashout 6x ulog . To se vidi na trenutnoj profilnoj slici. Ja ću sačekati Atalantu. Ali ako je neko ispratio na jači ulog valja razmisliti. Da sam ovo mazao , pokrio bih sa Atalanta 0 golova prvo ali ne da branim zaradu . Čisto da se vrati uloženo i malo bude u plusu. I da se ne umanji previše dobitak ako APP tiket prođe - a nadam se hoće. Ipak kad se igra jako - ne rizikuje se previše.

  • Inače ovi što sam ih odigrao tim 2+ prvo , svi po 3 u prvom - baš danas kad to nisam pojurio .

  • Italijani krenuli. Već pade po 1 gol - što je dobro. Sad će valjda i Atalanta uzvratiti. Nego pošto RTS prenosi Liverpul - Viljareal , idem off s interneta u 21h. Ipak ne bih da ne odigram ništa na noćne mečeve. Na profilnoj slici tiket na golove mojih omiljenih timova. Jeste da navijam i za Penarol ali danas prednost Paragvajcima. U revanš meču verovatno Urugvajcima. Tripl s kvotom 15.31 na mali ulog i ev. dobitak 5.000 din. Ako prođe prođe. Ko isprati sretno.

  • Uvali Atalanta već 2 u prvom. Ako to urade i Inter i Arka i Liverpul. Sutra zakazujem isplatu ha ha . Šalim se malo ali ima i istine. Najbitnije da je APP tiket 15.0 prošao...

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺