Tiket 5.40 , APP tiket 21.81 + još par predloga

Pozdrav burazeri. Napoli oborio tripl na pobede favorita uz GG ali je prošla opuštenija varijanta tripla s tipom GG&favorit2+ kvota 13.85 . Nadam se da ste ispratili. Milan oborio tiket s kvotom 5 ali tiket se mogao braniti. Da je Napoli pobedio , ja ne bih ni branio tiket s kvotom 5. Kada sam video šta se sve deševa na meču Napolija naslutio sam X na meču Milana . Za svaki slučaj singlirao X 5.10 čisto da ispoštujem osećaj da će i na ovom meču biti nekih čudnih dešavanja. Za danas sam uplatio par tiketa. Na prvom sam odabrao 5 favorita od kojih očekujem da postignu bar po 2 gola. AEK Larnaca , Besiktas , FC Emmen , Bor. Dortmund , Gent tip igre tim2+ , kvota tiketa 5.40 , moj ulog 1150 din. Eventualni dobitak 6.200 din. Drugi tiket : Besiktas , Dortmund i Gent daju bar po gol u prvom i bar po 2 na celoj , Zamalek i Nica daju bar po 2 gola. Kvota tiketa 21.81 moj ulog 225 din. Eventualni dobitak 5.000 din. Ne znam koliko je Zamalek zainteresovan za liga kup ali po kvoti 2.12 za D2+ probam. Nica neće imati lak zadatak . U prošlom kolu Brestu uvalila 3 gola u gostima ( od toga 2 komada posle isključenja igrača Nice) . Probam D2+ 1.88 . Na ostala 3 favorita diskutabilno je da li će proći D1+ prvo &D2+ ali na mali ulog pa kako bude. Na svih 5 favorita ću ići i sa tipom igre tim tačno gol u prvom. Na tiketima sa 3-5 mečeva. Na profilnoj slici tiket s kvotom 271 . Na 3 meča pojurio Maxbetovu bonus kvotu , na 8 mečeva GG i pojačao sa dve pobede favorita. Vama veovatno neće biti interesanto ali napomenuću... Moj ulog 111 din jer je kvota tiketa bila nešto preko 260 . Nisam optimista za prolaz , probam na mali ulog. Podesio sam ulog tako da eventualni dobitak bude 30.000 din. Kliknem na uplati , proverim tiket . Kvota povećana na 271 zato je eventualni dobitak veći. Na par mečeva gde sam odigrao GG blagi porast kvota za ovaj tip igre. Juče mi se desilo da mi 2x uzastopce skidaju ukupnu kvotu tiketa bez upozorenja . Danas su mi povećali ukupnu kvotu. Na tiket s profilne odigrao još par varijanti. Neću ih pisati , smatram da je bolji sami da izbacite šta vam sumnjivo. Kad pregledate statistiku , odlučite šta vredi ispratiti.

  • Dublove na multi tr ostavio za kasnije . Ne znam koliko ću imati vremena za net , zato samo da spomenem Besiktas , Dortmund i Gent . Na ova 3 planiram tripl i dublove a da li ću još neki meč iskombinovati s ova 3 zavisi koliko ću imati vremena osmišljavam kombinacije...

  • Samo na brzaka da dopunim predloge na multi tr. Ona 3 odigrao tripl i dublove. Sa njima kombinovao i AEK Larnaca 1:2 , 1:3 , 1:4 , Nica 2:1 , 3:1 , 4:1 . Svih 10 dublova . Na sitno i eventualni dobitak 2.000 , 3.000 ili 5.000 po dublu - kako koji . Neki su izgledniji za prolaz a neki baš rizični.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺