6 mečeva na pobede favorita uz GG

Pozdrav burazeri. Hristos se rodi. Srećan Božić svima koji danas slave. Za danas sam odabrao 6 mečeva na kojima ću pojuriti pobedu favorita uz GG . Na profilnoj slici tih 6 mečeva na standardni multi tr . Kvota tiketa 5578.37 na mali ulog i eventualni dobitak pola miliona :) . To sam odigrao i kao 2 od 6 ali ne na jednom tiketu zbog različitih kvota i uštede na ulogu. Uplatio sam i 2 tripla na isti tip igre. Al-Gharafa , Al-Ittihad FC i Trabzonspor na jednom a Bajern , Roda i Sporting na drugom tiketu. Sve idem na male uloge . Eventualni dobitak po dublu 3.000 din. Eventualni dobitak za tripl 5.000 din. ( + prošla bi 3 dubla po 3.000 din. ) . Za one koji nemaju iskustva sa ovim tipom igre , samo bih napomenuo. Na sve ovo uložio sam manje od 3.000 din. Ukoliko 1 dubl prođe vraćam uloženo i tek mali plus. Naravno uvek se nadam da utrči bar 3-4 pogotka. Nije to neuhvatljivo. To je sve što sam odigrao u kladionici Meridian. Maxbet sam ostavio za kasnije. Prevideo sam da danas rade tek od 12:00 a zakazao isplatu. Za par minuta krećem na autobus . Jbg. popilo se pa neću da vozim. Ne znam kada se vraćam kući ali očekujte u komentarima objave i tikete koje ću uplatiti u Maxbetu . Samo ću dodati da Bajern i ako pogođen odsustvom 9-10 igrača ipak ima na raspolaganju 10 prvotimaca + 2 golmana . Spisak od 16 igrača popuniće verovatno i neki licencirani amater. Kako god , znam da igraju Lewandowski, Müller, Sabitzer, Gnabry, Musiala, Kimmich, Pavard… Tako da ipak očekujem pobedu . Toliko za sada . Kad pregledate statistiku odlučite vredi li pojuriti ove multi tr ( ili pobede uz GG). Sretno.

  • Krećem na bus. Za par sati u komentarima nekoliko tiketa uplaćenih u Maxbetu. Verovatno i nova profilna slika - neki interesantan tiket.

  • Zaglavilo se malo u kladionici . Planirao da popijem piće i odigram samo 5 kola Lucky6 . Ali svako kolo dobio pa se odužilo. Od 20 odigranih kola samo u 3 nisam imao dobitak. Obzirom da je išlo lepo , ostao bih i duže nisam obećao i par predloga iz Maxbeta. Prvi tiket koji sam uplatio : Bordeaux - Marseille 2 1.73 , Bayern . - Mönchengladbach 1 1.45 , Al-Ittihad FC - Al Feiha 1 1.45 , Trabzonspor - Yeni Malatyaspor 1&2+ 1.58 , Santa Clara - Sporting 2 1.45 , Roda - Maastricht 1&2+ 1.33 . Ukupno 11.08 moj ulog 550 din. Eventualni dobitak 6.000+ din. Na Marsej i Bajern sam išao sa bonus kvotom. Zato na Trabzona i Rodu išao sa 1&2+ . Kvota za keca nedovoljna za uslov. U principu na oba meča očekujem da prođe 1&2+ . Al-Ittihad i Sporting nadam se da će postići bar po 2 gola ali idem samo sa ki - na ovom tiketu. Na ostalim ću više rizikovati. Ovde je dovoljan rizik Bajern 1 - jer igra oslabljen . Ipak očekujem pobedu. Možda najveći rizik dvojka na Marsej. Kada pogledate međusubne biće jasno. Od 29.Januara 1999. na ovamo Bordo - Marsej nikad nije došla dvojka. U tom periodu Marsej - Bordo 4x dolazila dvojka. Statistički podatak interesantan. Ipak po tabeli i formi timova smatram da vredi rizikovati sa dvojkom. Krenula je 2022. godina , nadam se vreme da na Bordo - Marsej utrči prva dvojka u ovom veku. Tripl na pobede favorita uz GG : Al-Ittihad FC - Al Feiha 1&GG , Roda - Maastricht 1&GG , Bayern - Mönchengladbach 1&GG . Kvota 14 , moj ulog 350 din. Eventualni dobitak 5.000+ din. Na profilnoj slici sistem tiket. Na ovaj tripl išao sa 2/3 + 1/2 Trabzon 1&GG , Sporting 2&GG . Na slici se vidi i ulog i eventualni min. i max. dobitak. Samo ću dodati da sam tek pre par min završio s uplatama tiketa. Meč Al-Gharafa - Al Ahli Doha je već krenuo pa kasno da pišem da sam i tu pojurio 1&GG u kombinaciji sa ovih 5. Ali u objavi sam već pisao da sam ih odigrao na standardni multi . Ko je gledao statistiku , verovtno je probao sa 1&GG . Za lovce na kvote: na ove favorite lovim i pobedu uz GG u bar jednom od poluvremena . U dublovima po 4 kombinacije. Toliko za danas. Sretno.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺