Tiket 6.94 , APP tripl 2&GG 24.71 i dubl u lovu na kvote 1&GG prvo ili drugo

Pozdrav burazeri. Kinezi od 11:00 krenuli. Ko nije jutros video profilnu sliku , bila je na multi tr 2-4 gola favorita uz primljen gol. Guangzhou FC , Shanghai Port , Al-Rayyan , Al-Duhail i Al-Gharafa su favoriti na koje jurim taj tip igre. Probao i sa pobedama uz koji gol preko ove granice . Ko igra u Meridianu neka razmisli o ova 4 preostala meča na multi tr. Kao profilna slika 2 za danas tiket iz Maxbeta. Kvota tiketa 6.94 . Bez obzira na male kvote tiket app karaktera. Al Rayyan jeste bolji i očekujem pobedu ali nije u nekoj formi. Ne bi me iznenadilo i da ne pobedi ali probam dvojku. Sporting jeste favorit ali mu dosta i 1:0 . Zbog ova 2 meča ne bih ovo mazao. Idem na oprezan ulog i eventualni dobitak 5.000 din. M.Siti nisam stavio na tiket zbog bedno plaćenih kvota. Kome je neki od mojih favorita sumnjiv izmenite tiket . M.Siti možete ubaciti ako vam znači blago pojačana kvota tiketa. APP tripl : Shanghai Port 2&GG 3.35 , Al-Rayyan 2&GG 2.95 , Al-Duhail 2&GG 2.50 . Ukupno 24.71 ovo idem na mali ulog i eventualni dobitak od 5.000 din. Al-Gharafa 1&GG mi je mnogo sumnjivije za prolaz i razmišljam da li da iskombinujem i sistem Al-Gharafa 1&GG u fiksu i 2/3 2&GG na ove iz tripla. Ono što sam još uplatio je za lovce na kvote . Adana Demirspor 1&GG prvo poluvreme 11.0 , 1&GG drugo poluvreme 6.60 , Fenerbahce 1&GG pp 11.0 , 1&GG dp 6.60 . Naravno na mali ulog. Tiket ima 4 kombinacije , moj ulog 50 din. po kombinaciji. Eventualni min. dobitak 2178 din. a max. preko 15.000 din. Turke nisam pojurio na multi tr. Razmišljam da li će biti goleade... Možda i pojurim na veći broj golova . Shanghai Port kreće od 13.00 razmišljam o 2&GG prvo , 2&GG drugo i kombinaciji dublova Turcima na 1&GG prvo , 1&GG drugo. Takođe razmišljam i o mečevima u Katru na 2&GG prvo i drugo. da li da ih iskombinujem s Turcima. Ovo sam napisao kao ideju za lovce na kvote . Kad pregledate statistiku odlučite šta vredi ispratiti. Sretno.

  • U slike dobitnih tiketa ubacio 1 od 3 dubla koja sam pojurio juče u lovu na kvote. Treći favorit mi bio Trabzon. Nisam stigao i to da predložim. Uplatio par minuta pre nego krenuše Englezi. Uslikao sam da se vidi i mali ulog i eventualni dobitak. Čisto da se vidi na koje uloge igram ovo. Za one koji još ne znaju, idem max. 100 din. po kombinaciji. Naravno nekad i sa 25-30 din. po komb . što zavisi od statistike, lige itd.

  • Kao profilna slika sistem 2/5 uz 1 fiks na multi tr . Ako fiks padne preostalih 5 odigraću ponovo 2/5 . Takođe sam odigrao na ovaj meč od 13 h svih 5 dublova sa preostalim mečevima na isti tip. To mu je kao da sam ga fiksirao a preostale 1/5 Meridian. Tikete u Maxbetu tek treba da uplaćujem .

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺