Tripl i dublovi na multi tr + par predloga

Pozdrav burazeri. I danas kao profilna slika tripl na multi tr. Kvota tiketa 63 na mali ulog i eventualni dobiak 5000 din. Kao i juče i ovo odigrao kao dublove na eventulni dobitak 2000 po dublu. Juče prošao 1 dubl na multi , tripl i preostala 2 dubla oborio Al Ahli . Dvojka došla ali ne i uz GG . Ništa iznenađujuće. Pisao sam da je najsumnjiviji meč čak i za GG&G2+ . Ko je ispratio u Meridianu nadam se da je sa mečevima u Emiratima kombinovao i Belgijance . Ja sam kombinovao i Genk i Mehelen . Genk se isplatio. Ovo vam pišem jer i danas imam 2 rezervna meča na multi tr. PSV - G.A.Eagles i Vizela - Braga . Oba na 2-4 gola favorita uz primljen gol. Za tiket na profilnoj odabrao sam mečeve gde mi se čini 1&GG veoma izgledno za prolaz. Iskombinovaću na multi i PSV koji nisam ubeđen da će primiti gol i Bragu za koju nisam ubeđen da će pobediti.Ne bi me iznenadio ni nerešen rezultat ili pobeda Brage sa 1-2 postignuta gola. Ipak probam i ova 2 meča na multi tr. To je ono što igram u Meridian kladionici. Tikete u Maxbetu ću uplatiti kasnije . Napisaću vam šta ću odigrati - makar telefonom preko aplikacije. Imam problem s laptopom , juče mi se gasio kad god pokušam da pokrenem Firefox. Zato se nisam vratio na ovaj sajt da napišem još par predloga. Ispalo je dobro da nisam stigao da predložim još nešto jer mi tikete u Maxbetu oborio Napoli. Evo šta planiram da uplatim u Maxbetu. Tripl s tipom 1&GG na parove sa slike. Tiket 1 : Braga 2 i 1 na Bešiktaš , Anderleht , Briž i PSV . U drugoj varijanti Braga daje bar 2 gola a na preostala 4 D1+ prvo &D2+ cela. Razmišljam i da li PSV 1&GG ili Braga 2&GG da iskombinujem sa parovima iz tripla 1&GG . To je sve što mi je u planu za danas . Ko isprati nešto od predloga sretno.

  • Nisam napisao , bez Brage , na preostala 4 favorita očekujem da prođe tip igre 1&2+ ali nešto veće su kvote za D1+I&D2+ zato ovom tipu igre dajem prednost.

  • I juče tripl na multi tr pao.Oborio ga Anderleht . Prošao dubl s kvotom 15.37 . Braga opravdano bila sumnjiva. Na preostala 4 favorita očekivano prošao tip 1&2+ , nadam se da je neko to iskoristio. Ja sam kao što sam i pisao išao sa D1+I&D2+ na sva 4 što je takođe prošlo. Trenutno nemam vremena za objavu . Moram da jurim po prodavnicama. Ipak jedan tiket s kvotom 13.73 kao profilna slika . Probam na mali ulog 7 pobeda favorita. Pola od toga ne bih ni stavio na tiket da je bolja ponuda. Ko isprati sretno.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺