Par predloga za danas

Pozdrav burazeri. Podeliću sa vama par tiketa koje sam uplatio za danas. Krenuću od najrizičnijeg . U kupu Holandije na 2 meča sam pojurio 1&GG u Belgiji na 2 meča tip 2&GG : AZ Alkmar 1&GG 2.60 , Vitesse 1&GG 3.20 , Royale Union SG 2&GG 2.45 , Club Brugge 2&GG 2.85 , ukupno 58.09 Maxbet . Ovo sam odigrao i kao 4 zasebna tripla. Svih 5 tiketa na mali ulog i eventualni dobitak po tiketu 4000+ din. Lično ću biti zadovoljan ako prođe bar 1 tripl. Az Alkmar očekujem da pobedi uz GG ali nisam ubeđen u gol gostujućeg tima. Vitesse mi je još više sumnjiv. Royale Union SG očekujem da pobedi uz bar 2 postignuta gola i nadam se primiće gol. Club Brugge mi je sumnjiv skoro koliko i Vitesse . Danas ima dosta mečeva gde bi mogao proći tip igre pobeda uz GG . Ova 4 meča nisam odabrao zbog verovatnoće prolaza. Namera mi je da na tiketu budu samo Holanđani i Belgijanci. Naredni tiket koji sam uplatio : Ulm - Grossaspach 1&GG 2.50 , Fiorentina - Benevento 1&GG 2.80 , Real Potosi - U. Sucre 1&GG 3.05 , ukupno 21.35 idem na mali ulog i eventualni dobitak 5000 din. U ovom triplu najmanja kvota na Ulm a po meni najrizičniji meč iz tripla. Ulm veliki favorit i pitanje da li će primiti gol . Međutim kad pogledamo međusobne , G1+ ne bi trebalo da obara tikete . Po međusobnim u pitanju i pobeda Ulma . Ipak bori se za vrh tabele a i red je da posle 8 godina pobedi današnjeg rivala. Kod italijana mi se 1&GG čini veoma izglednim za prolaz. Real Potosi se bori za opstanak u prvoj ligi. GG i GG3+ očekujem a poštto igraju 2 meča , poverenje ukazujem domaćem timu. Ukuupno imate 7 mečeva na tip igre pobeda uz GG , kad pregledate statistiku iskombinujte neku svoju varijantu . 3-4 meča na ovaj tip pa kako bude. Na svih 7 mečeva ću ići i sa multi TR 2-4 gola favorita uz 1 primljen gol. U planu mi je sistem na svih 7 i odabraću 4 za 4 u glavu i 2/4 . To sam ostavio za kasnije jer mi sajt Meridiana dosta koči. Na profilnoj slici tiket s kvotom 48.70 na mali ulog i eventualni dobitak 12000+ .To što vidite na profilnoj odigrao i kao 2 zasebna tiketa. Tiket na kom su favoriti gostujući timovi kvota 8 za iste tipove igre kao sa slike. Idem na dobitak od 4000 din. Tiket na kom su favoriti domaćini kvota 6.18 .takođe na eventualni dobitak od 4000 din. Na profilnoj oba tiketa zajedno pa kako bude. Slavia P kreće od 17:00 pa da ne dužim. Sretno.

  • Odradio sam ono što sam pisao pre 5-6 dana . Postavio sam 10-ak dobitnih tiketa u slike - da se vidi ulog i dobitak. Po meni to je dovoljno da svakom bude jasno koliko na koji tiket uplaćujem. Smatram da je dovoljno. U mom laptopu mnogo dobitnih tiketa na kojima se ne vidi ni ulog ni dobitak i ne bih da dangubim da tikete ponovo obrađujem + pitanje da li može obrada za one koji su stariji od 30 dana. Kako god. zgodnije mi onako kako sam navikao.

  • Danas će objava verovatno kasniti. Zakazao isplatu u Maxbetu + moram do par prodavnica . Juče RB Leipzig samo 1 gol , tiket sa profilne pao , kao i tiket na gostujuće timove. Prošao je tiket na 1&D2 , 1&D3+ . Takođe nije bilo sportske sreće da prođe tiket 1&GG , 2&GG oborio ga Waregem , nije postigao gol. Prošao samo tripl bez Waregema. Moglo je biti mnogo lepše ali ne mogu biti nezadovaljan sa ova 2 dobitna tiketa . Za tiket s jučerašnje profilne vraćen ulog na pogođenu kvotu. Imao sam još 3 LIVE dobitnih tiketa koji su malo nadoknadili štetu koju napraviše Laipcig i Waregem. Na profilnoj slici tih 5+1 dobitnih Maxbet. Sliku ću prometi kada uplatim tikete za danas.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺