Par tiketa za danas

Pozdrav burazeri . 4 tiketa , kvote Maxbet . Na profilnoj slici tiket s kvotom 10.15 . Jesu sve to favoriti ali i zbog tipova igara i zbog po meni 2 sumnjiva keca na mali ulog. Uslikao sam tiket da se vidi i moj željeni dobitak. Nije 5000 din. neka lova ali dovoljno za neki restoran. Ako tiket prođe , vodim komšinicu na klopu i piće . Naravno na ručak , za večeru nemam ausvajs... Kec u Belgiji mi je najsumnjiviji a zatim i kec na SC Weiche-08 tj W.Flensburg . Zato sam tu išao samo sa ki 1 . Na Belgijance probam da iskoristim bonus kvotu. Ostali favoriti ne očekujem da kiksnu. Njihove pobede se baš bedno plaćaju. Na tiketu išao sa tek malo rizičnim tipovima igre da ukopim kvotu bar 10. Jesu male kvote ali je i rizik . Zato mali ulog. Pogledao sam kolika bi kvota ovog tiketa bila da sam odigrao ki 1 na svih 7 favorita . Samo 4.64 a 2 keca sumnjiva. Tako da sam iskombinovao tipove igre sa slike. Mečeve iz liga petice većinom izbegavam . Danas iz svih 5 liga po 1 meč. Znate koji su . Na svih 5 išao sam sa tipo GG . Kvota tiketa 19.52 . Moj ulog 250 din. Eventualni dobitak s bonusom preko 5.000 din. Ako prođe , prođe , meni dosta . Za naredni tiket sam birao mečeve po vremenskom terminu . 16:00 Mariupol - Dnipro-1 2&2+ 1.60 , 17:00 Trnava - Michalovce 1&2+ 1.60 , od 18:00 3 meča u Turskoj : Altay - Hatayspor GG 1.65 , Genclerbirligi - Denizlispor GG 1.8 , Kocaelispor - Erzurum BB GG 1.73 , kvota tiketa 13.15 Moj ulog 300 din. eventualni dobitak s bonusom preko 4.000 din. Ovaj tiket mi se čini dosta rizičnijim od prethodna 2 . Nisam ubeđen da će na sva 3 meča u Turskoj proći GG . Dvojka u Ukrajini i kec u Slovačkoj su možda malo i sumnjivi kada se pogledaju međusobne. Ako oba favorita odigraju pošteno , pobede uz bar po 2 data gola ne bi trebalo da obaraju tikete. Nadam se i da će nihovi današnji rivali uvaliti bar gol. Zato sam pojurio tripl : Mariupol - Dnipro-1 2&GG 2.65 , Trnava - Michalovce 1&GG 3.15 i Keln - Augsburg 1&GG 3.10 . Ukupno 25.88 Moj ulog 200 din. Ovo u Maxbetu neću pojuriti i u dublovima , tj kao 2/3 . Probaću u Meridianu tripl i dublove na multi tr 2-4 gola favorita uz 1 primljen gol. Pretpostavljam da su kvote oko 4 . To je sve što sam za sada uplatio. U planu mi je i par tiketa na Holanđane . Verovatno 1 tripl i dublovi na tip igre 1&GG prvo , 1&GG drugo . Verovatno i tripl i dublovi na multi tr. Toliko za danas. Kada pregledate statistiku , odlučite šta vredi ispratiti. Sretno.

  • Zbog ograničenja 3/24 ubacio samo 1 dobitan tiket u slike. Ako kasnije budem imao vremena ubaciću još 1 . Bar 2 dnevno - čisto da se vide ulozi i koliki je dobitak. Vepru sam odgovorio u komentaru prošle objave . Meridian ali nema taj tip za sve mečeve u ponudi.

  • Za lovce na kvote napisaću 3 meča gde sam pojurio 1&GG prvo , 1&GG drugo . To su Eindhoven - Telstar , . Excelsior - Maastricht i Volendam - Jong PSV . Ovo sam uplatio kao tripl , 8 kombinacija. Moj ulog 20 din. po kombinaciji . Eventualni min. dobitak 6000 din. To ću kasnije uplatiti i kao 3 zasebna dubla po 4 kombinacije. Koliko ću uložiti po kombinaciji zavisi da li ću sa ovim mečevima iskombinovati 2&GG prvo , 2&GG drugo na Oss - Jong Ajax . Po tabeli i formi timova Ajax bolji ali kad pogledam zadnjih 5 međusobnih , 4 pobede Oss . Takođe razmišljam i o mečevima Den Haag - Jong AZ , FC Emmen - Dordrecht i Graafschap - Helmond . Na ova 3 meča nisam baš ubeđen u golove gostujućih timova. Razmišljam da ipak pojurim tip igre 1&GG prvo u sistemu 2 ili 3 /6 na kom bi se nalazili Eindhoven , Excelsior i Volendam takođe na tip 1&GG prvo . Možda bih već uplatio i ona 3 dubla iz tripla koji sam napisao a verovatno i sistem 2/6 ali mi se laptop danas gasio bar 5-6 puta . Siguran sam da će opet . Zato požurio da ovaj lov na kvote ovde predložim. Posle ću uplatiti dublove i sistem. Ako mi laptop dozvoli , oko 19:00 kao profilnu sliku ću zameniti nekim drugim tiketom. Lovci na kvote , napisao sam moje predloge , pogledajte statistiku . Probajte da pojurite neki svoj tripl i dublove. Sretno.

  • Kao profilna slika sistem 4/9 126 kombinacija. Tip igre favorit pobeđuje u prvom poluvremenu uz primljen gol . Na slici se vidi i eventualni min. dobitak za ulog od 2 din. po kombinaciji. Ovo sam uplatio i kao 3/9 84 kombinacije. Na taj sistem sam išao sa 6 din. po kombinaciji. Eventualni min. dobitak 2070 din tj tek malo preko 4 puta ulog na sistem. I za 3/9 treba dosta sportske sreće da prođe a kamoli za 4/9 . Ali na sitno . što ne probati. Naravno veća je verovatnoća da favorit pobedi uz GG u drugom poluvremenu , nego u prvom. Zato igram one dublove 1&GG prvo , 1&GG drugo. Ako neko isprati makar sistem 3/9 sretno.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺