APP dubl 8.56 i tiket 23.12

Pozdrav burazeri. Na profilnoj slici tiket s kvotom 23.12 Maxbet. Na tiketu 2 bonus tipa . Za Makedonce se to i vidi na tiketu . Nisam ubeđen u pobedu Makedonije ali moraju da jure 3 boda. Ako ne pobede Rumunija će biti na drugom mestu. C.Zvezada - Partizan takođe rizičan kec . Trenutno se kec plaća 1.60 u standardnoj ponudi. Na tiketu 1.70 jer se ovaj meč nalazi i u bonus ligi . Ko koristi bonus kvote zna da na bonus mečeve treba dodati još 2x toliko mečeva na tiket. Zato idem sa 6 mečeva na tiketu. Što se tiče košarkaškog derbija ubacio sam ga na tiket zbog dnevnog zadatka Maxbet takmičenja. Koliko znam igra se bez prisustva navijača Partizana . Jedan od razloga za ki1 je i podrška publike. Portugal - Srbija takođe na tiketu zbog dnevnog zadatka. Nadam se gledaću ovaj meč na Rokkr . Još jednom hvala burazeru koji nam je omogućio ovu aplakaciju. Po meni GG neće obarati tikete . Srbija mora da juri pobedu i učačkaće bar 1-2 gola. Zato ne verujem u 0:0 . Ubeđen sam da će i Portugalci postići bar 1-2 gola. Ne isključujem ni pobedu Portugala ali X im je dosta . U Paragvaju se sastaju 2 moja omiljena tima. GG ni ovde ne bi trebalo da obara tikete. U drugoj ligi Brazila kec se plaća 1.17 a to nije dovoljna kvota zbog bonus tipova. 1&2+ se plaća 1.35 što je dovoljna kvota . Ako to prođe ( a trebalo bi) ni DI1+&D2+ nije veliki rizik. Bolje plaćeno. U kupu Paragvaja takođe očekujem 1&2+ , na par tiketa išao i sa D2+ . Na tiketu s profilne bole plaćen tip igre . Ima rezona za sve što sam dodao na 2 bonus tipa. Oba bonus tipa su dosta rizična zato na mali ulog. Uslikao sam da se vidi i moj ulog. Ne bih to mazao. Ako prođe . prođe. A ako prođe , ne verujem da je ta kvota dovoljna za Maxbet takmičenje. Pojačajte nečim. Na ostalim tiketima koje sam uplatio nalaze se i Brommapojkarna , Norderstedt , Graafschap , Hrvatska ... Kombinovao sam sa parovima koji se nalaze na tiketu 23.12 . Kasno je da pišem te tikete. . Za kraj teksta i 1 APP dubl . Assyriska FF - Umeå 2&GG 2.90 , Sol De America - Atl. Tembetary 1&GG 2.95 , ukupno 8.56 . Na mali ulog . Ko isprati nešto od predloga sretno.

  • Meni je Graafschap oborio par tiketa. Niti kec , niti D2+ probao i sa 1&GG . Uplatio još 1 tiket . Coritiba 1&2+ . Olimpia As. GG , Sol De America D2+ i najrizičniji tip Colo Colo 2 . Kvota tiketa 6.12 . Ko isprati sretno.

  • Tiket sa profilne još u igri. Čekamo da Srbija postigne gol. Ostalo je manje rizično.

  • Portugal - Srbija 1:1 trenutno. Na Paragvajce uplatio još 1 APP dubl. Olimpia GG1 4.15 , GG2 2.90 , ,Sol De America 1&GG 2.95 . Tiket ima dve kombinacije . Ko isprati sretno.

  • Portugal - Srbija 1:2 , tako da ostalo nije ni važno... :)

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺