Par tiketa za danas

Pozdrav burazeri. Iza nas jedan loš vikend - barem meni. Danas ću odigrati bar 10-ak tiketa. Više puta se dešavalo da je ponedeljak uspešniji od celog vikenda. Podeliću sa vama ono što sam za sada uplatio. Nešto sam birao po vremenskom terminu , nešto po ligama. Prvi mečevi sa mojih tiketa kreću od 16:15 - Emirati kup , revanš mečevi. Nisam ubeđen da će proći ono što sam odigrao ali rezona ima za pojuriti. Od 16:20 Katar , Al Duhail izraziti favorit ali rizikovaću i da primi gol. Prvi tiket koji sam uplatio za danas : Al Sharjah - Ajman 1&GG 3.45 , Shamal - Al Duhail 2&GG 2.20 , kvota dubla 7.59 Maxbet .Na Sharjah ki 1 se plaća oko 1.7 - 1.75 i to bi bilo pametnije odigrati. Rizikujem sa 1&GG jer je u prvom meču bilo 2:2 . Nadam se da će Ajman postići gol. Al Sharjah očekujem i na svom terenu da postigne bar 2 gola - to sam odigrao na nešto manje rizičnom tiketu. Al Duhail je izraziti favorit . Ki 2 se bedno plaća . U ovom dublu rizikujem da Shamal postigne gol. 2&2+ sigurnija varijanta ali se malo plaća. Na oprezan mali ulog sam uplatio ovaj dubl ali sam ga ponovio i pojačao sa par mečeva. Taj tiket se nalazi na profilnoj slici. Kvota tiketa 29.37 . Dodao sam Al Nasr 1&2+ i 2 meča gde mi GG deluje veoma izgledno za prolaz. Al Nasr ima prednost iz prvog meča. Danas mogu i da izgube sa golom razlike i opet idu dalje. Al Nasr je mnogo bolji tim od svog rivala a nadam se neće odigrati za kladionicu. Ipak , ne bih ovde zatezao. Što manji ulog to bolje. Al Wasl - Bani Yas i Duisburg - Kaiserslautern na ovom tiketu samo GG . Na bar jednom tiketu ću pojuriti GGI , GGII . To sam ostavio za kasnije jer kreću od 18:30 i 19:00 . Na parove koji se nalaze na profilnoj slici uplatio i manje rizičnu varijantu . Al Nasr 1 , Al Sharjah D2+ , Al Duhail 2&2+ , Al Wasl GG , Duisburg GG . Kvota tiketa 6.74 . Tiket na tip igre GG : Al Wasl - Bani Yas , Duisburg - Kaiserslautern , Besiktas - Galatasaray , Larne Linfield . Kvota tiketa 6.63 . U drugoj varijanti tiketa izbacio Turke a ubacio Clydebank - Elgin GG . Kvota tiketa 6.16 . U meču kupa Škotske Elgin favorit . Clydebank niželigaš ali igra dobro i trpa golove. Razmišljam da pojurim GGI , GGII ili 2&GG - za sada samo GG . Napisaću i poslednji tiket koji sam za sada uplatio. Al Sharjah D2+ , Aalborg D2+ , Varnamo D2+ , Bohemians 1 , Palmeiras 1 , River Plate 1 . Kvota tiketa 16.71 . Tiket APP prirode. Mali ulog. Argentince ću odigrati i kasnije na još bar 1-2 tiketa. River P. protiv noćašnjeg rivala , na svom terenu , nema pobedu još od 2013. Očekujem pobedu uz bar 2+ . Sačekaću da vidim kako ovi za sada uplaćeni tiketi krenu. Ne znam kada ću ponovo imati vremena za net ali nadam se bar oko 18 . Planiram bar još 4-5 tiketa da uplatim. Ako bude tako očekujte još par predloga. Toliko za sada. Ko isprati sretno.

  • Juče sam zaglavio u komšiluku . Kad sam se vratio kući uplatih par tiketa ali na par min. do početka mečeva. Zato nije bilo još predloga. Jedan dubl mi prošao . Danas ću , nadam stići kući na vreme. Imam neke "isplanirane " tikete . Ali , kao što sam napisao u objavi, sačekaću dešavanja u Emiratima i Katru.

  • Ništa od Emirata i Katra . Za noćas uplatio samo 1 tiket. Dubl 2.35 - nalazi se na profilnoj slici. Očekujem pobede ali ne bih da zatežem. 1000 din. dosta. Za River P sam pisao u objavi . Palmeiras manje rizičan kec . Ko isprati sretno.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺