Dopuna predloga od jutros

Pozdrav burazeri. Oko 9:30 sam postavio tiket s kvotom 39.11 kao profilnu sliku. U komentaru prošle objave napisao i nekoliko tiketa . Meč kupa Austrije završen 3:5 . Očekivana goleada. Svi tipovi koje sam predložio za ovaj meč prošli. Preostali mečevi sa jutrošnjih tiketa tek treba da se odigraju. Ko nije video predloge neka zaviri u komentare prošle objave. Možete pogledati i tiket s profilne slike. Te predloge ću dopunuti sa još par tiketa . Za lovce na kvote 3 meča na kojima jurim pobedu favorita uz GG u bar jednom od poluvremena : Fredrikstad - Bryne P1&GG1 11.0 , 2P1&GG2 6,75 , Örebro - Hammarby P2&GG1 11.0 , 2P2&GG2 6.70 , Paide - Tammeka P1&GG1 10.0 , 2P1&GG2 6.50 . Tripl ima 8 kombinacija. Eventualni min. dobitak 293.96 x ulog po kombinaciji. To je ukoliko bi prošao tip igre za drugo poluvreme. Naravno , mala verovatnoća prolaza tripla , zato preporuka dublovi. I dublovi su rizik ali šta nije? Da ne spominjem neka jučerašnja "iznenađenja" . Jutros sam napisao onaj APP tripl s kvotom 30 + . Nisam napisao pojačanu varijantu . Tripl sam pojačao sa : Bohemians 1&2+ , Paide 1&2+ , Nacional 1 . Kvota tiketa 103.78 . Smatrao sam ovaj tiket previše rizičnim. Napisao sam onu opuštenu varijantu 12.90 . To očekujem da prođe. Ko nije ispratio Austrijance , odigrajte tiket na preostale mečeve. Hrabriji nek isprate i 1&GG na Fredrikstad i 2&GG na Hammarby. Bohemians i Paide nisam ubeđen da će primiti gol. Ipak na Estonce sam rizikovao i sa 1&GG prvo , 1&GG drugo. Na sportsku sreću . Napisaću i tiket sa 10 parova. Fredrikstad D2+ , Hammarby G2+ , Bohemians D2+ , Paide D2+ , Norrkoping - Hacken GG , Haugesund - Valerenga GG , Kristiansud - Sandefjord GG , Lillestrom - Molde GG , Liverpool M. - Penarol GG , Olimpia As. - River P. GG , Kvota tiketa 83.62 Maxbet . Za Nacional imam osećaj da će pobediti samo sa 1:0 zato nije na ovom tiketu . Nadam se grešim i uvaliće bar 2-3 gola dosta slabijem protivniku. Ako vam je GG sumnjivo na nekom od mečeva zamenite. Kao rezervne mečeve na tip GG odlučio sam se za Sud America - Fenix i Copenhagen - Aalborg . Toliko za sada . Ko isprati neke od predloga sretno.

  • Izgleda da je meč Sud America - Fenix odložen. Ali dobro na tip igre GG ima još puno mečeva . Šteta na mnogima se GG plaća ispod 1,50 ...

  • Na teletextu piše da su i ostali današnji mečevi u Urugvaju odloženi. Zato bolje ispratiti tikete bez Urugvajaca. U kladionicama su u ponudi za sada.

  • Bohemians i Paide oborili tikete. Da probamo nešto na večernje mečeve. Na profilnoj slici tiket s kvotom 149.89 Merkur . 4 meča na tip igre pobeda favorita uz GG . Interesantno da prilikom uplate ovog tiketa u Maxbetu ista kvota tiketa. Čak iste kvote po meču. To što sam ponovio tiket ne znači da ovo valja ispratiti. Idem na sportsku sreću. Kome je ovo previše rizično , probajte tripl ili neki dubl. Ako se na sva 4 meča odigra GG&favorit 2+ kvota tiketa 56.79 Maxbet. Na sva 4 favorita poeda uz bar 2+ golova , kvota tiketa 16.33 Maxbet , 13.92 Merkur . Kvote ta tim2+ nisam gledao. Nadam se sa po bar 2 postignuta gola favoriti će i pobediti.

  • Nadam se da će moj Strongest postići bar 2 gola u prvom. Njega ću fiksirati a ova 4 favorita sa slike u sistemu 2/4 na favorit 2+ prvo.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺