Brazilci 4 meča + EURO , predlog tiket 11+ kvota , par APP tiketa

Evo i par tiketa uplaćenih u Maxbetu. Prvi tiket koji sam uplatio : Bahia - Juventude D2+ 2.0 , Bragantino - Cuiaba 1&2+ 2.0 , Fortaleza - America MG D2+ 2.15 , Palmeiras - Gremio D2+ 2.05 , ukupno 17.63 . Daleko od sigurice, čak i veoma rizičan , ali ima rezona pojuriti ove tipove igre. Kada pregledate statistiku , jasno zašto ovo ne treba uplatiti na jak ulog. Na oprezan ulog vredi probati. Ja sam ovaj tiket ponovio par puta uz i pojačao s raznim tipovima igre na meču Engleska - Danska. Napisaću sve varijante koje sam uplatio. Varijanta 1 : tiket pojačao sa Engleska D2+ 2.0 kvota tiketa 35,26 . Varijanta 2 : tiket pojačao sa Engleska - Danska ug 3+ 2.30 , kvota tiketa 38.64 . Prilikom uplate ovog tiketa mali pad kvote Fortaleza D2+ 2.10 , Palmeiras D2+ 2.0 . Varijanta 3 : tiket postavljen kao profilna slika. Ovim tiketom ću pokušati da ispunim dnevni zadatak. Kvota tiketa 252 . Tiket uplaćen na min. ulog zbog Maxbet takmičenja. Najverovatnije bačenih 100 kinti. Zaista mnogo sportske sreće treba da gol i karton u prvih 15 min. prođe. Pošto očekujem bar 3 gola na meču Engleska - Danska , smatram da nije preveliki rizik "gol glavom" 2.50 - što bi ispunilo dnevni zadatak. Međutim , kada se na tiketu s profilne kvota 15 zameni sa 2.50 kvota tiketa samo 43 a to je malo za očekivati neku od dnevnih nagrada. Ako nekim spletom okolnosti tiket na Brazilce (17.63) padne , padaju i ostali tiketi. Za svaki slučaj uplatio sam i "sigurniju varijantu" : Bragantino daje bar 2 gola , Bahia , Fortaleza , Palmeiras i Engleska daju bar po 1 gol u drugom poluvremenu . Kvota tiketa 11.11 - ovoj tiket sam ponovio i u Merkuru po kvoti 11.47 . Ne zbog za nijansu jače kvote , već da povećam stanje na nalogu :) I na kraju teksta još 1 tiket koji sam odigrao u obe kladionice. Engleska , Bragantino i Palmeiras daju bar po gol u prvom i bar po 2 na celoj. Kvota tripla 15.77 Merkur , 13.71 Maxbet. Tripl APP prirode pa na manji ulug. Ako prođe , prođe. Toliko za sada. Sretno.

  • Moguće kasnije još par predloga. Noćas bi trebalo da igraju Pachuca - Cruz Azul i Atlas - Club America . Za sada ih nema u ponudi.

  • U LIVE klađenju na Bodo - Legija , nahvatao 3+ prvo i Legija daje drugi gol u prvom pol. Pa da probam nešto para da vratim kladionici :) Probao sam i sa TR 4:4 kvota 100 ali to teško da prođe. APP dubl : Engleska DI2+ 7.0 , Bragantino DI2+ 4.95 , ukupno 34.95 Merkur . U Maxbetu ponovio po kvoti 33. Po principu ako prođe prođe. U Maxbetu sam na manji ulog uplatio i 2 singla na meč Engleska - Danska . Tip P1&GG1 21 kvota , to vam je 1&GG u prvih 45 minuta. Tip preokret pobeda 1 kvota 10. Ne razmišljam o 2-1 jer ako Danci , kojim slučajem povedu , Englezi će već u prvom bar izjednačiti . Nadam se i povesti sa 2:1 . Ako Danci ne uvale gol u prvom , singlovi 100 % padaju . Očekujem da Englezi u prvom postignu bar gol. 2 gola Engleza u prvom je i te kako rizično ali život je igra . Nekad je važno i zabaviti se. Na Bragantino ću DI2+ ponoviti u još nekom dublu u slučaju da Englezi ne daju 2 gola u prvom. Ako neko isprati , sretno.

  • Ne mogu reći da su me Englezi razočarali . Psovao sam tetku jedino Sterlingu i to u 38 minutu tekme. Da je lopta ušla u gol lepe šanse bi bile za prolaz singlova s kvotama 21 i 10. Kad je oko 39.min. pao gol još sam se ponadao i za 1&GG prvo a za preokret pobedu lepo skočile akcije. Najveći "krivac" za pad singlova je svakako golman Danske. Njemu sam psovao i tetku i ujnu i strinu. Od Brazilaca Bragantino me jedini razočarao. 1:1 kraj. Nadam se do 13h objava. Od 14:00 kreće prvi meč sa mojih tiketa. Bar 5 tiketa da uplatim pa ću pustiti objavu.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺