NBA SINGL🔥🔥

Dobro veče burazzeri. Sinoć L. Dončić 28.5+ 38p✅, a večeras idemo opet sa jednim singlom. ➡️A. Wiggins 21.5+ Pre nekoliko minuta je izašla i zvanična potvrda da Kari propušta i ovaj meč sa Memfisom, pa to znači da će opet Vigins biti prva opcija u napadu Voriorsa. Inače ovo je B2B utakmica protiv Memfisa, jer su i sinoć igrali protiv njih. U tom meču je najefikasniji bio upravo Vigins, postigavši 40p uz dosta dobre procente iz igre. Ne verujem da će se večeras mnogo toga promeniti, očekujem ga opet na 20+ uzetih šuteva, i da sa nekim barem solidnim procentima dogura do barem 22p. ⬅️ To bi bilo to za večeras što se tiče sajta. Nadam se da vam se predlog sviđa, srećno ako neko prati. Još nekoliko predloga možete naći odlaskom na @jevtta10 na Instagramu. Čujemo se!

  • Samo još buraz da nam nađeš tu kladžu koja ga trenutno uopšte i ima u ponudi i mašala, možda ga nekako i odigramo... ;)

  • Bio je u Oktagonu malopre, ne znam kakvo je stanje sada :)

  • Evo, sad gledam, al bukvalno samo kod njih, al baš sad da ne otvaram nalog samo zbog toga specijalno, nije kao da već imam malo naloga... :D Nigde drugde ga ne videh, a gledao sam i Soker i Mocart i Maxbet i Pinbet...

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺