nfl playoff nastavak serije ?? 6/6

Sta ima braco gde ste bree, 6/6 smo za sada u playofu... prva utakmica danas je utakmica u 22:35 koja nas ocekuje izmedju Green Baya i Ramsa mi cemo odabrati 1 na Green Bay (1.35), zasto? Videli ste da talicnu odbranu imaju Ramsi a u napadu bas skripi, Goff je neocekivano usao u mec, bojao se da baci, podbacivao je, jebiga, to nije laka povreda, dislokacija prsta bacacke ruke, sa druge strane vrhunska odbrana Green Baya predvodjena bracom Zadariusom i Prestonom Smithom, i jos VRHUNSKIji napad predvodjen brkom koji se nameracio da uzme taj lombardijev trofej i mvp titulu, nema sta tu da se prica, nece biti verovatno lako za zelene ali iskustvo ce preovladati i dobija green bay... bonus par Tonyan postize TD bilo kada 2.10... Druga, a ujedno i poslednja utakmica za subotu nas ocekuje u 02:15 iza ponoci i tu se sastaju Buffalo Bilsi i Baltimor Ravensi mi cemo odabrati 1 na Buffalo po kvoti 1.7, zasto? bice poena kao da sutra ne postoji kako ja volim reci je l, trkaci iz Baltimora protiv bills mafije, allen mvp sezona protiv proslogodisnjeg mvpa Lamara, nadtrcace ih Baltimor ali ce snazna ruka Allena odluciti ko ovde pobedjuje, Baltimor ne cita dobro lazno trcanje, secondary billsa ce nadoknaditi to trcanje sto ce prva linija odbrane da propusti, a secondery baltimora nece uspeti da zaustavi DIggsa, bice ovo sjajna utakmica ali ipak 1! bonus parovi, Steffon Diggs TD bilo kada 1.9 i Lamar vise jardi trcanjem 1.85, pozdrav braco, na instagramu sam vam urazzerzabunje, pocinjemo i tamo kada se skupi masa :)

  • Slazem se za tekst ali ne bih bas otpisao tek tako Ravense, po meni bolje igrari + poene u toj tekmi a sto se tice pobjednika bice gusto..pozz

  • Precenjen i izvikan je Lamar jako, pre bih stavio na tebe 10 evra da ces pogoditi duze dodavanje, no, bitno je da su dosle obe :)

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺