Evroliga i jedan savet

Pozdrav burazeri! Pre svega samo jedan savet ako igrate NBA. Videh jutros da je burazer Rafa skrenuo pažnju na to da se ne zalećete jer je tek početak sezone, sa čime se ja apsolutno slažem. Već smo Andrija, ja a verovatno još neki pisali u komentarima da igramo više rekreativno dok ne vidimo kako stoje stvari. U svakom sportu, na startu svake sezone, ne znate šta da očekujete i treba biti oprezan. Ko je očekivao npr ovakav Sautempton?! NBA je ove sezone posebno specifičan, jer u ovo ludo vreme, oni su imali najmanje vremena za odmor između sezona ikad u Američkom sportu. Ovi momci koji su igrali plej of su jedva skrpili dva meseca odmora, a znate i sami koliko utakmica godišnje igraju i kolika je potrošnja. Tako da samo polako. Ja vam preporučujem singlove ili dublove da cepate prvih par dana sa umerenim ulogom. E sad, kad smo to završili, idemo na tipove za Evroligu. 🏀 Valencia-Khimki oba tima preko 79.5 @1.85 🏀 Računica je jednostavna, Himki mora na pobedu. Jedini način da to izvedu je da igraju na poen više jer im u odbrani duva ozbiljna promaja. Valensija je opasna sa svih pozicija i mislim da bi morali lagano Himkiju da prebace ovu granicu. 🏀 Fenerbahce-Oly 1 @1.65 🏀 Vreme je. Vesely bi trebalo da igra, De Colo je tu, vratio se Gudurić. Ne očekujem previše od Gudurića, ali nekih 6,7 poena može da izmisli, a to im je prekopotrebno kad vidite koliko ponekad bezidejno deluju u napadu. Oly bez Printezisa i večeras. 🏀 Što se igrača tiče, probaću Baldwina na 13.5 i Shieldsa na 12.5 over 🏀

  • Jeste, skupili dva meseca odmora, a pre toga zbog korone? Slazem se da se sad treba igrati singl/dubl, i to na manji ulog neki, mozda i srednji, kako ko voli.

  • Svakako su imali jak tempo posle u bubble. To se naravno ne odnosi na ekipe koje nisu ušle u plej of. A i sad nešto razmišljam, pitanje je koliko su realno odmorili u tom periodu pre restarta. Fizički jesu, ali mentalno su verovatno imali probleme. Bili su i van treninga neko vreme dok nisu skontali kako dalje. Bilo je neizvesno da li će se sezona uopšte nastavljati.. Baš haotična godina, prvo Kobi, pa bojkot zbog rasizma, pa prekid zbog kovida..

  • Fener ✅ Himki ✅

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺