Nesto novo

Pozdrav ljudi. Vec dugo vremena zelim da probam jedan sistem igranja, pa bih ga ovde podelio sa vama prvi put. Ja necu igrati ovaj sistem sada, posto nemam dovoljno para iskreno, ali cu da svakako ispratim utakmice, i pozivam ga da i vi ispratite sa mnom, pa da vidimo kako bi prosli. Naravno ako neko zeli i svidja mu se ideja, moze pokusati sa uplatama, pa mozda i dobro prodje. Stvar je u tome da se u toku dana/vikenda pronadje 9 utakmica. To pre svega treba da budu utakmice u kojima igra neki blag ili malo veci favorit, ali u kojima mislite da ce doci GG. Svaka utakmica se singlira sa recimo sad imaginarnih 1000 din, i na svakom paru najmanja kvota je 9, tako da u slucaju da samo jednu pogodimo na istom smo, ukoliko pogodimo 2 u dobitku smo najmanje 9k, a neretko ove kvote budu i po 12-13. Igra koju igram na svim utakmicama je autsajder daje prvi gol, favorit pobedjuje na kraju. Moji parovi su sledeci : Brighton - Shefild - 2-1 kvota 11.00 Manchester - Leeds - 2-1 - kvota 9,50 Eibar - Real M - 1-2 -kvota 10.00 Sasuolo - Milan - 1-2-kvota 11.00 Wolfsburg - Stutgard - 2-1 -kvota 12,00 Lile - Psg -1-2-Kvota 13.00 Besiktas - Erzurum - 2-1 -kvota 9,00 Gil visente - Benfica - 1-2- Kvota 9,00 Horsens - Brondbi - 1-2 - Kvota 11,00

  • Dakle ovo su parovi, igra se svaki u singlu, autsajder prvi daje gol, favorit na kraju pobedjuje, i ponavljam, dovoljan je samo jedan par da prodje i da povratimo ulozen novac, ili da budemo u blagom plusu. Cujemo se kad prodju utakmice da sumiramo dan.

  • Predlog je dobar buraz. Ja često igram to - na mečeve koje odaberem. Predlagao sam više puta razne sisteme na taj tip igre. U Maxbetu se ovaj tip igre zove preokret pobeda. Na mečevima gde nije mala šansa za prolaz ovog tipa kvote su obično oko 6.5 do 7.50 . Ima naravno i kvota preko 10. U zadnje vreme ne pišem takve predloge ali smatram da vredi pojuriti.

  • Hvala buraz, za ovo je mozda i najbolje uzeti tvoje predloge, jer ti cesto gadjas gg uz pobedu favorita, i sam znas da neretko dolaze sa golom koji prvi postize autsajder. Hvala na podrsci.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺