EP zene rukomet

Vec sam razmisljao na poluvremenu kako cu da napisem da nemamo nikakve sanse bez Andree Lekic koja je dozivela tesku povredu i u suzama izasla sa terena. Iskreno sam hteo da ugasim utakmicu, ali bilo mi je zao i rekoh ajde malo da pogledam, i na kraju smo dobili Holandiju, aktuelnog svetskog sampiona. Da neko analizira utakmicu, ne bi znao kako smo mi ovo dobili, ali devojke su ostavile srce na terenu, i po mom misljenju od totalnog autsajdera grupe postale su ozbiljan kandidat za drugi krug takmicenja. Nije sve bilo tako bajno, previse gresaka u napadu i losa odbrana su ucinili da smo gubili 5-6 razlike sve do 20 minuta pred kraj, ali serija od 7 golova nas je povratila u zivot. Ponavljam, mnogo gresaka na obe strane terena ali ako sutra budu igrale kao danas, pobedjujemo madjarice, a posle protiv hrvatica... Takodje ocekujem izuzetno tezak mec sutra, i ne bi me iznenadilo da dodje X. To je to od ove utakmice i DRZI SE ANDREA <3!!!

  • Hoces da ti ja napisem kako su pobedile?

  • Popularno dali smo vise golova od protivnika.Salim se, lepo su zatvorili sredinu i pustili krila ali sjajan posao Krpez na poziciji pivotmena.

  • Pa nisam siguran bas da su im krila najslabija tacka da bi ih pustali, ali da, Krpez je pokidala, ali i dalje mi nije jasno kako su igrale onako lose odbranu u prvom poluvremenu(i u drugom su igrale lose ali bolje nego u prvom)

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺