PROGRESIJA WIN / REKAPITULACIJA

Okej, 4. ciklus u nizu win, 12. tiket za redom, a ukupna kvota 445 pogodjena vezano. Pokazujemo novi način klađenja. Ukupan profit od kada pisem na sajtu, a tome ima 40 dana, je 103.000 dinara, sa nacinom na koji igram! Ako neko ima pitanje, pravac DM instagram stranice @el.gringo.lova , odgovoricu na vasa pitanja. Pozdrav!

  • Позајми 100 евра брате 🤣

  • Danas na ivici,ali red je i sreca da bude na Vasoj strani koliko ste posveceni ovom poslu!Sve cestitke i samo rokaj burazzeru!!

  • Prvo svaka cast za niz a jos vise za zivce koje imas. 22 godine se kladim bukvalno svaki dan i mozda sam 1% tiketa odigrao tako da ne pocinju u isto vreme utakmice. Cak ni za to nemam zivce nego vecinu tiketa odigram golove u prvom poluvremenu, da ne cekam. A ako imam 50.000 na nalogu odigracu taj dan 100 tiketa po 500 dinara. Kako izdrzis da odigras dve utakmice dnevno i a da ne zategnes jos 100 tiketa?

  • Ali mislim da je ovo kako igras jedini nacin da se uzmu pare u ovo vreme nenormalnih rezultata od kad je korona. Skoro je nemoguce neki ozbiljan tiket sastaviti s vecom kvotom. Dovoljno je Čileance pogledati juce i danas, od 5 utakmica 4 su dosle 0:0,0:1,0:1 i 0:2. Svaka ti cast kad si sve ove mine uspeo da izbegnes i da napravis toliki niz.

  • @DS1989 :D @Zrenjaninac hvala brate, bilo je sreće ali to je dobro :D @Vepar Hvala druze. Uh, znam taj osećaj vrlo dobro, ali prvo moraš da razdvojiš sam sa sobom zašto igraš ovo. Da li zato što je žiž ili da pokušaš da uzmež keš? Ali bukvalno moraš dosta da radiš na tome, bar ja sam morao. Sada igram ovo, i imamo svakog meseca odvojen budzet od 3k dinara koji mi služi za tikete, ako napravim do jaja, cilj mi je da dobijem 200k dinara pa da skidam ili da puknem sve 3k... Dakle, jedan deo mene igra ovo što pišem, drugi je za žiž što bi se reklo :D

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺