Gijon - Rayo Vallecano 🇪🇦 4/4✔️✔️

➡️ 1X&0-3 @1.70 ✔️ ➡️ PKX @1.60 ✔️ ➡️ X @2.85 ✔️ ➡️ Tr. 1-1 @5.60 ✔️ ⬇️ Nastavak serije i jos jedan fenomenalan dan je iza nas. Jos jedan pogodjen tacan rezultat. A ovo sto smo veceras gledali u Hihonu je malo je reci bilo za srcku. Crveni karton za Hihon 2 ponistena gola Vallecanu, dosudjen penal u poslednjem minuta za Vallecano i gledanje vara i ponistavanje te odluke. Za srecu svih nas. Pogodjen je i live na Zvezdu ✔️ koji sam napisao u chatu i komentaru ove utakmice posto nisam imao vise tekstova. Nadam se da je bar neko ispratio i javljam se sutra sa novim tipovima da zaradimo jos nesto kada sam vec u ovakvo dobroj seriji. Cujemo se ponovo sutra burazeri a do tad pozdrav!

  • Boom 💣 Šta reći burazzeru osim svaka čast, samo tako nastavi 🍻

  • Svaka cast na zapazanju, samo sto sam ja iste predloge dao 4 sata pre tebe😂. Ali okej mozda nisi video. Svakako super ako si uzeo lovu!

  • Hvala buraz, trudimo se da pomognemo jedni drugima🥳

  • Pa nismo bas imali iste predloge moji primarni tipovi za ovu utakmicu su bili 1X&0-3 i PKX a X i tacan rezultat su bili tipovi da se probaju na neki moj licni osecaj i pogled na ovu utakmicu. Losa je ponuda bila danas i vecina nas smo se bazirali na iste utakmice. Tekst sam napisao dosta pre nego sto sam ga izbacio svakako, posto nisam vise imao tekstova, a tvoj tekst vidim tek sad, ali mislim da stvarno nije ni bitno, bitno je da smo uzeli pare. Sportski pozdrav!

  • Ma naravno, nikakva prozivka nije bila ili slicno da je shvatis pogresno. Samo bez zle krvi jer sajt postaje losiji zbog toga, pozdrav i svako dobro!

  • Ma nikako buraz tu smo da pomognemo jedni drugima, to je i cilj ovog sajta. Da ne shvatis i ti mene pogresno nisam nista lose mislio, pozdrav i tebi i sve najbolje!

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺