PROGRESIJA 1. ciklus win, idemo drugi

Burazeri, pre svega nadam se da ste uzeli lovu na svojim tipovima. Real i Barsa odigrali bas kako sam ocekivao, cak zamalo i tacan broj poena da pogodim, za 1p. Prvi ciklus iz 3 koraka je zavrsen, ja licno sam u plusu 19k dinara. To mu dodje kao kvotu 4 da smo uboli odjednom, samo mnogo bolje i tacnije informacije smo imali. Sutra krecem u novi ciklus isto sa 6k a ovih 19k stavljamo u banku. Novi ciklus krecemo sa 1) Bajern - Frankfurt 1; 2) Split - Igokea H1 +10,5 ; ukupna kvota 1,69, stavljam 6k. ANALIZA 1: Bajern je sila, masina, nema se tu sta puno analizirati. Kiksnuli su protiv Hoffenhajma, sada nemaju prava na gresku tako da mislim da ce ozbiljno uci u ovaj mec. Frankfurt nije ni senka kluba od zadnje dve sezone. ANALIZA 2) U dvorani na Gripama je uvek neugodno igrati, iako ovaj put nece biti publike. Split je pokazao da moze da igra sa osrednjim ekipama, pogotovo kuci, sto Igokea svakako jeste. Ocekujem neizvestan mec, rezultatsku klackalicu, do 5 poena pobeda jednog tima. Srecno!

  • Poceo sam da te pratim od juce svaka cast, samo me zanima gde si nasao ovoliki hendikep ja sam nasao maksimalan 6.5

  • Soccerbet, sad vidim da je spusten na 8,5, sinoc je bio 10,5 kada sam uplatio. Pokusao sam sinoc da stavim tekst ali mi nije uspelo, neku gresku mi prijavljuje. I na 6,5 bih igrao jer ocekujem pobedu Splita, vidim da je neko to i tipovao od burazera.

  • Sada je na 12,5 pomeren hendikep a kvota na Split je skocila. Koliko sam uspeo proveriti, nema zarazenih. Ko moze, nek hvata ovo.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺