Par tiketa za mečeve od 20:45 pa do jutra

Pozdrav burazeri. Danas toliko lepih mečeva za pojuriti pobede favorita uz bar 2+ gola , kao i mečeva gde pojuriti što više golova. Par tiketa sam uplatio u kladionici , tako da je za njih kasno da predlažem. Za sada sve lepo ide pa sam i preko naloga uplatio još nekoliko tiketa za mečeve od 20:45 pa na dalje. Kao profilna slika 2 , za danas APP tiket s kvotom 25.72 Maxbet. Gent i Ajax očekujem da pobede i postignu bar po 2 gola pa ću tip 1&D2+ uplatiti na još 2-3 tiketa. Na ovom APP tiketu tip 1&1+I&1+II . Preostala 3 meča sa tiketa Pargvajci , moji omiljeni timovi. Na njih tip tim 1+I&2+ cela . Naravno nadam se i njihovim pobedama , pa ću pobedu uz 2+ gola pojuriti na par drugih tiketa. Pišem drugih tiketa jer ću tek iskombinovati još koji tiket. Prvo da pustim objavu i ispratim šta se dešava na mečevima koji su već krenuli. Napisah da očekujem pobede Genta i Ajaxa ali Belgijanci su mi sumnjivi , ne Gent kao tim već liga mi nešto smrducka. Ajax nadam se pobeđuje veoma nezgodnog protivnika. Paragvajci su mi timovi za forsiranje na tiketima. Zbog Genta i Ajaxa u ovoj objavi i tiket s kvotom 13.29 : Gent 1&2+ , Ajax 1&2+ , Cerro D2+ , Libertad D2+ , Olimpija G2+ a dodao sam i Sporting Cristal D2+ . Na Peruance ću takođe tipovati i 1&2+ kao i DI1+&D2+ na tiketima za mečeve posle ponoći. Kada postavim profilnu sliku 3 , biće u ovim komentarima još nekoliko tiketa, lige Meksiko , Kostarika , Čile , Peru i Pargvaj. Nadam se do 23h da bi se stiglo ispratiti šta vam se dopadne. Za ovu objavu još tiket s kvotom 21.26 : Inter DI1+&D2+ , Marsej DI1+&D2+ , Gent DI1+&D3+ , Ajax DI1+&D3+. naravno na manj ulog. I ako mi Gent i malčice i Ajax sumnjivi , za lovce na kvote 1 bezobrazan dubl . Na oba tima tip DI2+&DII2+ ukupna kvota preko 50 pa za 100 din. gore , dole a ako se raspucaju lepo... Ko isprati nešto od ovih predloga sretno.

  • Za onog , ne mogu ga nazvati burazer , ubacio sam u slike dobitnih tiketa još 2 dubla. Neka gleda i plače i nastavi da udara dislajk na dobitne tikete. Večeras mu preporučujem da ne isprati ni jedan tiket , da nas ne maleriše....

  • Samo napred, ima ljudi koji te prate! A, 1-2 coveka lupaju svima dislajkove, pogotovo na objavama na kojima vide da su dobitni predlozi. Ne znam da li sto ne isprate pa ljubomorni ili je nesto drugo u pitanju. Pozdrav, svako dobro!

  • Pozdrav tebi buraz. Posumnjao sam i da neko ko radi za kladionicu namerno udara dislajkove kad vidi dobre predloge Da se ne bi ispratili tiketi i sl. Idemo dalje. Kao profilna slika 3 APP tiket s kvotom 101.44 Upravo pišem tekst za 1 nešto manje rizičan APP tiket ali napisaću i o ovom nešto.

  • Za mečeve od ponoći pa do jutra , par tiketa. Pogledajte statistiku, pre nego ispratite. Na tiketima gde su pojurne jače kvote , zamenite sa realnijim tipovima igre ako vam se ne rizikuje previše. Za početak jedan prost tiket , ništa posebno ali nije ni tiket sigurica. Tiket s kvotom 66.81 na manji ulog: 00:00 Olmedo - Aucas GG 1.65 , po meni Aucas opasniji tim ( na drugom tiketu tip G2+ 2.12) . 02:30 Ind.Del Valle - Barcelona GG 1.70 , meni , veoma nezgodan meč za tipovanje. Barsa jedan od mojih omiljenih timova , Independiente prikuplja moje simpatije , već neki period. (na drugom tiketu ići ću sa D2+ 1.75) . Tecnico U. - LDU Quito GG 1.75 . svakako da je gostujući tim blagi favorit i nadam se postići će bar 2 gola (taj tip na drugom tiketu , G2+ 1.90). Oba tima su u formi i na ovom tiketu manje rizična varijanta - GG . 00:00 Guadalupe - Zeledon GG 1.48 , 04:00 Alajuelense - Herediano GG 1.55 , za ova 2 meča u Kostariki smatram da je suvišno išta pisati, GG je sasvim realno a po 2 gola nekog od ova 4 tima neću pojuriti. Može na oba meča da dođe i D2+&G2+ a ništa čudno ako bude samo 1:1 na bilo kom od ova 2 meča. 01:00 Sp.Cristal - Ayacucho D2+ 1.40 , Sporting u odličnoj formi , očekujem 1&2+ ali na ovom tiketu idem sa manje rizičnom varijantom. (Na drugom tiketu tip DI1+&D2+ 1.80 , 01:30 Cerro Porteno - River Plate D2+ 1.65 , lepo plaćeno za realna bar 2 gola domaćeg tima (Na drugom tiketu idem s tipom DI1+&D2+ 2.05) .01:30 Libertad - San Lorenzo 1.55 , ne verujem da Libertad neće postići bar 2 gola (Na drugom tiketu tip DI1+&D2+). 01:30 Sol De America - Olimpia As. G2+ očekujem bar 2 gola gostujućeg tima (Na drugom tiketu idem sa GI1+&G2+ 2.0) . Tiket s kvotom 66.81 i nije toliko rizičan kao što to možda nekom na prvi pogled izgleda. Naravno , treba i sportske sreće da ovakav tiket prođe. Da ne bih ponovo pisao parove za drugi tiket koji sam uplatio . napisao sam u zagradi tipove i kvote za drugi tiket. Na drugom tiketu izbačena oba meča u Kostariki. Kvota ovog rizičnijeg tiketa 101.44 Maxbet. Naravno na manji ulog. Za sva 3 meča u Ekvadoru , realnije mi je GG nego tip tim 2+ , Zato sam ovaj APP tiket s kvotom 101.44 ponovio bez ova 3 meča. Znači , tip tim daje bar gol u prvom i bar 2 na celoj na Sporting , Cerro , Libertad i Olipia As. kvota tiketa 14.39. Za lovce na kvote dubl s tipom D2+&G2+ na oba meča u Kostariki , kvota dubla 20.61 . Ne očekujem da prođe pa na sitno. Na meču u Kostariki koji kreće od 22h mi je realniji ovaj tip igre ali pošto se igra pre ponoći , kasno je za to... Toliko za noćas. Ima dosta do ponoći , pregledajte statistiku. Ko isprati sretno a sretno i onima koji se odluče za manje plaćene tipove igre.

  • Samo da dodao , planirao i Čileance ali oba meča pre ponoći, Što se tiče Meksikanaca , ima 3 meča noćas ali jednom mogu tiketi i bez njih.

  • Svaka cast opet buraz, malo je falilo da sve prodje, svakako se fino zaradilo

  • Hvala buraz , pozdrav tebi. Kao profilna APP tripl s tipom 1&1+I&1+II u drugoj varijanti na iste timove tip DI1+&D2+ Kvota skoro 7 .

  • Samo da obavestim da sam ceo dan u gužvi i, pre 15-tak min. stigao kući. Nadam se objavi za oko sat , dva ... Prvo da analiziram pa da uplatim tikete, kasnije objava.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺