Francuzi u dublu + tripl i dublovi sa Meksikancima

Pisao sam duži tekst ali da li do interneta ili šta god, sve mi se obrisalo. Francuska 2 i 3 od 20:45 , pogledajte statistiku da sad ne pišem ponovo sve. Ukratko na njih par dublova. Na oba meča očekujem GG&D2+ ali evo šta sam uplatio: Dubl s tipom GG3+ kvota 8.78 , tip GG na oba meča u triplu sa Pachuca DI1+&D2+ kvota 10.58 . Ko očekuje dosta golova kod Francuza , neka pogleda i profilnu sliku. Vide se kvote za GGI kod njih i kvota za DI2+ u Meksiku. To sam uplatio kao 3 zasebna dubla. Pachuca loša ove sezone ali očekujem da krene da popravla. Noćas ima priliku protiv novajlije u ligi. Ko isprati , sretno.

  • Troyes 2:0 uz 2 crvena kartona gostujućeg tima pri 0:0 ... Čak ni GG nije prošlo . Kod trećeligaša golova u višku 3:5(1:2) . prošla kvota 6.70 , čeka se Pachuca DI2+ 5.70

  • Pachuca 4:3(2:1) dubl s kvotom 38.19 prošao . Ko je igrao u Maxbetu dubl isplaćen u toku prvog poluvremena. Na slici isplate tiketa neposredno nakon golova Pachuce . DI2+ , DI2+&D3+ , 4-ti gol domaćin postigao u zaustavnom vremenu pa su ostali tiketi isplaćeni nakon meča.

  • Vidim da pada kvota za tip koji sam singlirao (+ par dublova) na Zvezdu . Kvota bila 16 a sada 13 (tip GI2+&GII2+). Ko voli da rizikuje , neka isprati na sitno. Noćas sam ulovio DI2+&DII2+ 21 kvota (Pachuca) .

  • Nemam vremena za objavu ali ko me prati , zna da stalno pišem i u komentarima. Kad sam već pisao za Zvezdu , odigrao sam dubl s sa istim tipom GI2+&GII2+ sa Guangzhou Evergrande , kvota dubla 160

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺