COUNTER STRIKE, KVOTA KOJA SE MORA ISKORISTITI

Ljudi, pratim Counter Strike vec dugo i uglavnom cu postavljati tekstove vezano za to i naravno NBA igrace i fudbal. Za danas sam odabrao Fnatic-Astralis. Moram da iskoristim kvotu 1.90 na Astralis protiv veoma promenjive ekipe Fnatica, evo i zasto, uvescu vas malo u pricu. Astralis je najbolja ekipa u istoriji CS GO-a, obarali su rekorde po broju Majora ( kao Gren slem u tenisu) trenuto drze rekord sa 4 uzastopna, uvek su u ekipi bili samo Danci i organizacija ima cak i svoju akademiju, to samo govori koliko su ozbiljni. Medjutim, dva veoma bitna igraca su pre nekoliko meseci odlucila da naprave pauzu od igranja, G1ave koji je IGL (in game lider) i Xyp9x, koji je jedan od najboljih clutch igraca u istoriji igre, i zbog toga Danci prave slabije rezultate u poslednje vreme. Otkako su oni otisli nisu uspeli da nadju prave zamene, ali mislim da su konacno uspeli da je nadju pre svega u Bubzkju, koji je do skoro nastupao za Mad Lionse i pruzao je odlicne partije. Ono sto je isto bitno napomenuti je to da je G1ave posle duzeg vremena sa ekipom, nece igrati, ali ce biti sa strane sto znaci da ce moci da daje savete ekipi, sto je veoma bitno za igru Astralisa. Fnatic sa druge strane je ekipa koja moze da pobedi najbolje, ali moze da izgubi od amatera bukvalno. Imaju sjajnu postavu sa legendom Flushom, Goldenom, JW itd. Ekipa za svaki respekt, ali ono sto bi trebalo da donese prevagu u korist Astralisa, po mom misljenju, je to sto su uspeli da dovedu Bubzkog igraca koji je veoma bio bitan za mladi tim Mad Lionsa, koji pravio izuzetne rezultate, sto je G1ave konacno sa ekipom i to sto su posle losih rezultat odlucili da odmore od takmicenja i da se spreme bas za ovaj turnir. Kvota 1.90 je nesto sto jednostavno mora da se igra na Astralis jer je to retkost, a pogotovo kada mislim iskreno da su favoriti, iako kladionice kazu drugacije. Ljudi nadam se da nas Danci nece izdati, kasnije cu vrv izbaciti igrace isto sa analizom. Pozdrav i srecno ko isprati!

  • Mislim da je vredelo da napomenes da ce pored Bubzkija u timu biti i es3tag koji se nije pokazao i koji nema comp mec u cs-u mesecima, koliko god da je Bubzkij dobar nisu ova ekipa Astralisa nije odigrala nijedan mec zajedno dok je sa druge strane Fnatic, a ne neki Sprout ili tako nesto.

  • Istina, ali se oslanjam na to da je Astralis fresh i da su se jako spremali za Keln, a taj isti Fnatic vec nekoliko meseci ne moze da se sastavi.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺