Dubl + analiza / Doktor15

Pozdrav burazzeri, ušli smo u sjajnu seriju i onda juče pad dubla, šteta ali ne može uvek da se prolazi. Idemo danas da se iskupim jedan španski dubl. Atletik Bilbao - Maljorka 1 @1,65. Atletiko Madrid - Alaves 1 @1,35. Soccer @2,23. Veoma važan meč za Baskijce, i dalje imaju šanse te Evropu koja im beži 6 bodova 7 kola pre kraja i svakako da im je to cilj do kraja sezone. Kao što svi znamo oni znatno bolje partije pružaju kući gde su sakupili 67% svojih bodova. Maljorka je u lošoj seriji, od kako se nastavila liga imaju 3 poraza i remi, takođe u gostima igraju očajno, zadnji su gost lige sa svega 5 bodova iz 15 utakmica. Maljorka u gostima u proseku prima preko 2 gola. Ipak, očekujem meč na mali broj golova, u kojem ipak mislim da će Bilbao odneti ceo plen. Atletiko Madrid je do pre pauze visio na 6. poziciji, međutim nakon pauze su pokazali kvalitet i nakon jučerašnjeg miksa Sevilje mogu i da se osamostale na 3. mestu. Kod kuće pružaju daleko bolje partije nego u gostima i imaju samo jedan poraz i to onaj od Barselone minimalnim rezultatom. S druge strane imamo Alaves koji je većinu svojih bodova ove sezone skupio na domaćem terenu, u gostima igraju slično kao Maljorka, dakle očajno, pretposlednji su gost lige sa svega 9 bodova na 15 mečeva (10 poraza). Takođe, Atletiko je u sjajnoj seriji, vezali su 3 pobede i neporaženi su na poslednjih 11 mečeva, dok na zadnja 3 meča nisu ni primili gol. U međusobnim susretima neporaženi su na 9 uzastopnih utakmica, zadnji put su od Alavesa izgubili pre čak 17 godina! Takođe, veoma bitan faktor je da Atletiko nema većih izostanka, neće igrati verovatno Felipe ali tu su Savić i Himenez, dok će Simeone na raspolaganju imati sve napadače snage nakon dužeg vremena. Čolo je opasan strateg i trener, očekujem da ovaj meč reši u svoju korist. Srećno ko prati!

  • Prepisujem ova dva keca uz dvojku na Mancester i keca na Young boys. 😀

  • Preskoci Manchester, izlaze u dosta promenljivom sastavu, dovoljno mi je bilo sto sam video Lingarda u strartnih 11...

  • U toku dana cu na svom instagramu izbaciti jos neke tipove pa bacite pogled @doktor15_tips

  • Noric nece da se cima u kupu probace nekako izbore opstanak u ligi, tako da verujem da ce izaci i oni sa skroz drugom postavom. Ma dobice mancester 0-1,0-2 neka ga spakuje Ighalo. 😀 P. S. Valjda je jaca druga postava man od norica.

  • To se slazem

  • Kao što sam rekao, Junajted je bio mina

  • Dubl je prošao ✔️✔️✔️

  • Lepo si mi rekao, treba slusati starije i iskusnije. 😀 P. S. Pogodio sam za Ighala. 😂

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺