TSC ZVEZDA

Iskreno, prevelika kvota na Zvezdu da se ne proba, cak 2. Tim koji je u zadnje 3 godine izgubio vrlo mali procenat utakmica u ligi (ne racunajuci derbije sa Partizanom), ko je gledao pres konferenciju Stankovica cuo je da igraci moraju da dokazu da su vredni Zvezde, dobili su ih u gostima, Borjan najavio da moraju da pobede sve utakmice do kraja kako bi se koliko toliko iskupili za derbi. TSC je siguran na cetvrtom mestu koje ce ga voditi u Ligu Evrope, igraju lep fudbal i beze 5 bodova Radnickom a imaju utakmice vise i to 2 kola pre kraja. Osim ciste dvojke, probao bih 2 i gg sto se placa 3.35 kvotom, ocekujem 2:1 za Zvezdu, znaci moze se odigrati 2 i 2-3 3.70, ili 2 i 2-4 kvota okruglo 3. Cekam da vidim sastave pa da zategnem hiljadu na Zvezdu, cujemo se

  • i da napomenem da ovo sve govorim kao navijac Partizana, znaci nisam ostrascen, veoma pratim srpsku ligu, sto se moze proveriti i u mojim prethodnim tipovima zadnjih godinu dana, pogotov na lajvu, a nisam propustio utakmicu Partizana u zadnje 3 godine mozda svega 5 utakmica na JNA, tako da pratim i vise nego sto bih trebao, srecno ljudi

  • 1x moje misljenje

  • Izgubili samo ono sto ne mogu da namesti, kao je sto je derbi. Tu sr vidi koliko nista ne znaju, sem da biju kasapini.

  • Nidzo moj dobri, da li stvarno mislis da derbi ne moze da se namesti? Pa sve namestaju, svaku mogucu titulu, a mi i dalje navijamo i lozimo se ko budale da to jos uvek ima veze sa sportom..

  • Pa i to se nsmesta, ali kapiram da ne tako cesto.Prestao sam da gledam nasu ligu i da idem na tekme odavno, kad nema sta da se vidi. Sas pogledam samo derbi ili kad igramo evropu i to je to,bez nekih vecih uzbudjenja i lozenja. Draze mi je da pogledam nemacku trecu ligu.

  • Ma nek namestaju, sve dok ja uzimam pare na lajvu na njihove preokrete, penale itd, ja sam zadovoljan

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺