Tiket kvota 8.5

Danas krecu mnoge evropske lige nakon duzeg vremena medju kojima je i ova nasa. Ima dosta zanimljivih meceva sa finim kvotama a ja sam odabrao 4 takve pa vi proberite... 1)Vojvodina-Cukaricki 1(1.8)... Vosi je jednostavno bitnija ova utakmica iako je koliko-toliko bitna i Cuki. Ipak, Vojvodina juri 2.mesto jer je samo na 3 boda od Partizana sa kojima u poslednjem kolu igra i to kod kuce tako da imaju fine sanse da se dokopaju vicesampionske pozicije. Takodje, Cuka je katastrofalna u gostima. Poslednji put su sva tri boda odneli cak u 13.kolu i to protiv Indjije... 2)Zhodino-Smolevichi 1(1.75)... Iskreno nije mi jasno cemu ovolika kvota na domacine. Zhodino je 3.na tabeli u beloruskom sampionatu dok su gosti pretposlednji sa samo 4 boda na 9 meceva. U gostima imaju samo dva data gola dok je Zhodino sa druge strane kod kuce primio samo 1. Takodje, dele drugi najbolji skor kod kuce sa jos 3 ekipe. I forma je potpuno na strani domacina i sve to kad se sklopi ovo je cist kec! 3)Kaposvar-Zalaegerszeg 2(1.65) ovo je duel dve ekipe sa dna tabele, medjutim postoji velika razlika izmedju dve ekipe. Kaposvar ima samo 10 bodova u 25 utakmica dok se sa druge strane gosti (kojima vise ne zelim da pisem ime šŸ˜‚) bore za opstanak sa bar jos 4 ekipe jer su sve te ekipe i samo 3 boda. Ovo im je odlicna sansa da izadju iz zone ispadanja. Domaca ekipa nema nijedan bod na prethodnih 5 utakmica dok sa druge strane gosti imaju cak 10 i moguce da ih je korona poremetila u borbi za opstanak jer su igrali odlicno u prethodnih par meceva... 4)Silkeborg-Nordsjaelland 2(1.65) Nordsjeland se bori za plej of, jos uvek ga nisu osigurali i itekako im je potrebna ova pobeda jer oba rivala za plej of imaju lake protivnike a Nordsjeland u poslednjem kolu igra sa verovatno buducim sampionom, Midtjilandom. Tako da ce sa ova 3 boda gotovo osigurati taj plej of a eventualnim kiksom ozbiljno ugrozili svoj cilj za ovu godinu. Sa druge strane Silkeborg je poslednji i realno su najslabija ekipa ove sezone u Danskoj(pogotovo odbrana ekipa). Sve je jasno ovde, gosti ce ici na pobedu i to je cista dvojka... Dakle, ova 4 meca donose ukupnu kvotu od 8.5, naravno ne morate sve stavljati na tiket, vi izdvojite sta vama odgovara i sta mislite da je sigurnije. Srecno ;)

  • Moram te samo upozoriti da je Laltovic najavio kombinovan sastav Vojvodine jer mu je kup prioritet. Naveo je da je utakmica u sredu protiv Mladosti u kupu najvažnija u ovoj sezoni i da je čuo da će Mladost da odmara neke igrače protiv Partizana tako da je tih 1.8 smeÅ”na kvota na njih, treba biti znatno veća

  • E vidis to nisam znao, hvala na upozorenju. Onda mi je tu najsigurniji tip 0-2 jer Vosa i Cuka medjusobno uvek igraju tvrde meceve ;)

  • Zivim u NS i dobar sam sa klincima koji igraju kazu da ce neke ubaciti i da nece igrati pola prvog sastava x2&2+ kvota ubija mozete na sitno.

  • Ja sam Cuku jos sinoc stavio X2 lepa je i kvota bila, a svakako bolje nego drkati se sa kecom. Mislim da treba i X da se proba na sitno.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺