Saradnje

Aj zajebavite vise sa vasim saradnjama i informacijama. Puko sam 3 evra na Ukrajince, nije mi zao, al smorili ste vise, vi ko da radite za kladionice, pa navlacite nas debile sto vas slusamo. Nzm samo cemu ovu sajt... Da nema yakuze, doktora15 i penzionera, uradjen za nba i oprostite ako sam nekog zaboravio, mogao bi da se ugasi sajt, ovaj sajt ko da je neka navlakusa postala.. . Sorry

  • Bolje da se nisi blamirao i pisao da si pao 3e😂 Ali svakako tebe a ni bilo kog ovde niko ne tera da igrate, sajt je napravljen da se predlozi daju a ne da kenjate tu kako imate pad od 300 jebenih dinara, ni cigare za tih para nema vise da se kupi..

  • Brate kakve veze ima kolika je uplata otkud ti znas u kakvom je ko finansijskoj situaciji...

  • Ne postoje dojave ali ovaj sajt po meni jesteni treba da bude zasnovan na analizama i pracenju pojedinih liga,timova itd. Evo ti recimo jedan primer za danas,bugarski kup.Jos sinoc sam snimio mec Cska Sofija Botev iz 2 u 1.Zasto,pa posle x godina su se ponovo sastali u kupu a psolednji put bas u kupu,isti domacin isti gost,doslo je iz 2 u 1.Naravno doslo je danas.Jbg sto zbog manjka novca,vremena nije se odigralo.

  • Brate izvini ali mnogo se*es. Zasto nisi napisao nesto bratu koji je izbacio one Engleze prelaz X u 2 koji je lagano dosao???

  • ali ne moze npr @stefanbet da komentarise nekog, jer od 200 tekstova napisanih, nema 50 predloga za kladjenje, objavljuje sve neke gluposti, kao sto je i ova od danas. Predlozio sam saradnju, svidela mi se utakmica, postavio to, lik odma jede govna, nek se tera u tri lepe ako ce tako da nastavi

  • @bane_ynwa hvala brate, iskreno je preterao ..

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺