MLB ???

Dugo nisam pisao iskreno mrzelo me jer sam igrao i dosta slicnih predloga koji su se vrteli po sajtu pa nije imalo svrhe. Zato sam cekao bejzbol! Pratim bejzbol vec 3 sezone i iz danasnje ponude bih izdvojio: 1. 21:00 Tampa Bay - Houston 1innX [1.75] (mozzart) to znaci da u prvoj "devetini" bude nereseno. Radi se o 2 odlicna bacaca koja veceras izlaze sto je u sustini i jedan od najbitnijih srafova u bejzbolu (radi poredjenja kao sto je vazan QB u NFL-u) pa mozda i vise od toga. Granica na mec je 6.5 sto je najmanja sto se tice bejzbola sto vam govori da se ne ocekuje mnogo poena. 2. 00:08 Seattle Mariners - Boston Red Sox 2 [1.50] (soccer) Red Sox-i proslogodisnji osvajaci i njihov najbolji bacac Chris Sale veceras izlazi na teren, koji je nedavno produzio ugovor na jos 6 godina za 160$M sto vam je dovoljni pokazatelj o kakvom se bacacu radi cak i za nekog ko ne zna nista o bejzbolu. Sa druge strane manje iskusan bacac sa dosta losijim brojkama, i Red Sox-i su generalno kompletniji, da ne zalazim u detalje jer nema svrhe. To su 2 glavna tipa koja kod mene idu na jaci ulog. A sa sporednog tiketa imam jos i ovo: Philadelphia 1, Chicago Cubs 2, Cleveland 2. Eto ako ne uplatite ispratite rezultate, uverite se, pa nadalje uplatite koji tip! SRECNO!

  • Ako neko ima neko dodatno pitanje da se nesto pojasni oko pravila ili tako nesto slobodno nek postavi!

  • Ranije sam pisao i NBA, Evroligu i neke fudbale na golove koje volim (amerikanci, bolivijci, paragvajci)... Ukljucicu se sa tim opet ako bude sve ok.

  • Pisao sam dok je sajt bio u razvoju pa sam kasnije izgubio volju kad je krenulo svasta da se pise posle oldhama itd kao sto svi znamo... Ali sada se vracamo jaci nego ikad

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺