NBA igraci

Braco izvinite sto ovako kasno izbacujem analize, ne znam gde mi je glava. Sinoc opet 4 pogodjena, Jang napravio sranje pa izbacen nakon samo 18 min a ubacio 18 p, lagani over da je odigrao. Kemba covek ne igra, Tatum predvidjeno uzeo dosta ali bukvalno sve promasio, a Bil sa 20 usao u zadnju i zavrsio sa 22,sta da se prica. Nisam stigao detaljno da analiziram pa cu vam samo uz par reci pustiti sta sam ja odigrao. Idemo veceras po kes. Tiket 1: 1) D'Angelo Russell (22,5). Bruklin u losoj seriji, tri izgubljene ali u dve D'Angelo ne prebacuje granicu. Veceras moraju da pobede a on sa lakim matchupom ce predvoditi ekipu. 2) Kent Bazemore + (10,5). Atlanta desetkovana, mnogo igraca su GTD, Karter, Dedmon, Huerter, Len su moguci za veceras, Prince i Kolins su out. Young sinoc neiskustvom izbacen, pitanje je kakav ce biti veceras, pa sve to ostavlja prostora Kentu da veceras napadne i prebaci. 3) Bryn Forbes - (11,5). Forbes kuburi sa povredom, ako veceras zaigra nema sanse da prebaci. Denver dobar u defanzivi na njegovoj poziciji, pa tako rovit tesko da ce on napadati veceras. 4)Brook Lopez + (12,5). Moram ga uzeti veceras jer ide na Finikse i na Aytona. Njima svaki centar ubaci mnogo kakav god da je. McGee 21, Whiteside 29, Dedmon 18, i to su samo iz zadnjih 3, ne racunajuci pelikane, ali i tu im je Rendl ubacio 22. Tiket 2: 1) Derrick Favors + (12,5). Gledao sam mec protiv Milvokija, Favors je izdivljao, vrlo je dovar pod kosem kada se vrati sa klupe na petici. Krene kao 4, odigra par minuta, onda na kratko izadje i ulazi umesto Gobera koji se kao sto znamo protiv Baksa obrukao skroz. Postujem Favorsa veceras zato sto verujem da ga je onaj mec napalio da igra jako. 2) Emmanuel Mudiay + (15,5). Sinoc ispostovao, praticu ga veceras jer je trenutno najbolji pojedinac NewYorka, i ocekujemo jos jednu 15 plus partiju od njega. 3) Lou Williams + (22,5). Sweet Lou voli da igra ovaj derbi. Pa tako u poslednjih cetiri takmicarska susreta protiv Lejkersa ima 42 i 23 iz prosle sezone i 36 i 24 iz ove. Veceras ce verujem opet ici jako. 4) Luka Doncic + (24,5). Bice on ruki godine sigurno, a veceras ce morati sam da se nosi protiv Bruklina, i nadamo se da ce prebaciti ovo. Izvinite jos jednom burazeri na losoj analizi, ovo sam odigrao cisto da se ispostuje noc, malo pogledao nesto statistiku i tako da nisam uspeo da ispisem analizu. Srecno ko prati i pozdrav.

  • Parovi su ti bombonica,samo sto par tih igraca nije konstantno i tesko ih je prognozirati.Cak i da prodju,kloni se Mudijea,Favorsa,Forbsa..

  • Iskoristio bih ovu priliku da ti kazem da se sit n...@...p...u..šiš.... K...u..r...c...a...... Jebo li te viliams i kad udje u ovo da procitam!

  • Izvini buraz ako te je samo on zajebao, ali ako si ispratio mec video bi da je dosao do 21 na 10 min do kraja meca. Trebao je da prebaci ovo @Milhouse

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺