100 godina mamurluka

Pozdrav braćo, zadnja 4 dana sam bio razvaljen na rznim proslavama, fulio sam izgleda skroz korektan vikend tako da ću već od danas početi da nadoknađujem to klađenje, a možda i bar dio od minusa za ovo pomenuto slavlje :D Odigrao sam jedan običan dubl, a parovi su kec na Midtjylland i X2 na Levante, sa ukupnom kvotom od 2.10. Analiza za Dance nije potrebna, da ne davim i ja sa tim kad već neki to lijepo obrazložili, a dvoznak na Levante sam izabrao jer je burazer Smajli predložio čistu 2 na Levante, a to je jedan od rijetkih burazera zbog kojih sam često znao da ubodem fin tiket, pa ću zato i sad da ga ispratim, bez obzira na sigurnost ovog para na tiketu. I naravno, da dodam jedan tiket što sam odigrao na sitno jer me je baš mamurnim ponedeljkom nekoliko puta usralo da prođem obične tikete sa više parova, a parovi su: Midtjylland 1 i 3+, Jihlava - Znojmo 3+, Zaglebie L - Lechia G. ps1 (GG), Deportivo - Alcorcon 1, ML/Arsenal - ML/Swansea 3+, Livorno - Benevento W2 i Le Havre - Metz W2. Kvota tiketa je 41.59, a sve kvote su iz šugavog Premiera. Srećno svima.

  • Zombi hvala ti Na kompimentu😊! Ja nevidim razlog da Levante nemoze da odnese sva 3 boda znam da je nezgodan leganes!! Ali ja cu da probam 4.2@ super za to sto obe ekipe Stoje dole!

  • +u zadnjih 7 meceva izmedju ove 2 ekipe Levante je dobio 5 I 2 nereseno! Leganes nije Dao ni jedan gol!! Ali ljudi misle ja bacam pare bezveza na nesto 😂😂

  • Ma ništa Smajli, pričam kako jeste. Nisam nešto proučio ovaj par ali zato tebe uvijek ispratim jer ne sumnjam da u tvoje analize, a o bacanju para nema ni govora! :)

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺