Dupliranje Bratanac (2,50)

Pozdrav braćo, konačno sam odlučio šta danas da stavim na tiket, imam dubl koji mi deluje dosta sigurno i to ću danas roknuti kao što sam i rekao na 300 din (jer od tolike sume počinjemo mesec mart). Idemo ovako prvo tipovi pa analize: 20:30 Augsburg - Bor. Dortmund / 2 (1,55) i 04:00 Sacramento - L.A. Clippers / KP 1 (1,66) evo ovako, imao sam dobru ponudu u fudbalu, ali mi je ova kvota za nba toliko velika da je moram ispoštovati, pa da obrazložim: Za Borusiju i ne moram puno da kažem zašto je igram jer kao i 80% današnjih tiketa imaju ovaj tip, jednostavno ako hoće titulu moraju da dobijaju ovakve utakmice, postoji šansa da ne igraju Rojs, Pišček, Smelcer i Pulišić ali opet su tu znatno kvalitetniji igrači od domaće ekipe koja je u lošem sastavu.. Sakramento, moja omiljena ekipa, što se kaže kod Kingsa 75% Srba :D objavio sam ih ovde da mogu da dobiju Oklahomu na kvoti 3,70 i to su i uradili, sada igram da budu pobednici protiv Klipersa (i posle eventualnih produžetaka) ovako, da objasnim zbog čega je kvota ovolika: Kingsi nisu dobili Kliperse od marta 2017. i tad su slavili sa (98:97), znači pune dve godine ne mogu da dobiju tim iz Los Anđelesa, sada je stvar u tome što se obe ekipe bore za plej off i direktni su rivali na zapadu, Klipersi skor (34-29), a Kingsi (31-30) znači odavde vidimo da Sakramento ima 2 utakmice manje što je dodatna prednost, danas igraju na svom terenu, pred svojom publikom, čitao sam i svi u Sakramentu su previše napaljeni i jure taj PO dok su i šuterski kvalitetniji, danas bi mogao da bude problem samo ako izostane Bagley, ali opet tu su Fox, Bogdan, Hield, Barnes i za kraj iskusni centar C. Stein koji itekako može na Zubca da igra noćas, to bi bilo to za prvi dubl, stavicu kasnije sliku tiketa s tim što ću da dodam neke od Holanđana 2+ cela utakmica ili 1+ prvo !!!

  • Druze, dortmund lepo, ali je l ti stvarno mislis da je sac sposoban da dobije andjele?

  • Burazer je napisao 10 rečenica o tome zašto mu je to kec a ti ga pitaš da li stvarno misli??

  • Hield izjavio da svi u ekipi Sakramenta veruju u PO i da su sposobni da dostignu plej of, a kako drugačije ako ne dobiju kliperse??

  • Burazeru kad god procitam optimisticne izjave igraca u 90% slucajeva odigram bas zbog toga 99% izgube

  • MOMCI, NE ZNAM IZ KOG RAZLOGA NEĆE DA OBJAVI SLIKU KAZE NIJE DOBRE VELIČINE, NEĆE NI SKRINSOT EKRANA, odigrao sam za 250 kao što sam rekao juče, pravimi polako novac

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺