Хојкеј дубл квота 2.24

Да почнемо овако,црна серија и стварно се извињавам свима просто није до мене потрошим по 2 сата на анализе утакмица и свашта нешто преокренем док не анализирам утакмицу али просто ето дође обрнуто. Трудим да избацујем и преко дана и ноћу хокеј поред својих обавеза, баш због оних људи које ишчупам из гована драго ми је просто због тога радим ово да помогнем људима али није увек до мене,зато данас крећемо од мање квоте. Два пара. Локомотива- Сочи 1 квота 1.60. Почео плеј оф у руској лиги и сад више нема кикса. Локомотиви долази Сочи екипа која у гостима има скор 3/5 док са друге стране Локомотива има 4/5 код куће с тим да су једну ремизирали. Али опет ово је плеј оф улази се много озбиљније нема калкулација победа једино долази у обзир поготово за екипу Локомотиве која важи за једну озбиљну екипу. Иначе у првенству су завршили на 3 месту са 86 бодова док је Сочи имао 66. Мислим да је однос снага јасан. Предложио би и 1&-(4.5) квота је 2.70 али ово је само предлог јер су ово две екипе које не играју баш на голове плус је и плеј оф. Други пар Јокерит-Динамо Москва ug2+(3.5) квота 1.40. Јокерит је екипа која је једна од ретких у Русији која увек иде на гол више. Јесте плеј оф и зато је нижа граница 3.5. Кад се погледа међусобни скор ових екипа 3/5 пута су долазили овер али 4.5 док су два пута долазили мање од 3.5, е сад Јокерит је поприилично поправио напад и то се види по утакмицама јер им је гол разлика на крају полу сезоне 197:164 једино су маање голова ималу од СКА који су пистигли 209:80. Увек тај Јокерит иде на гол више и мислим да ће у овој рунди плеј офа ова нижа граница бити пребачена. Срећно свима на средњи улог наравно. Позздрав!

  • Nista neigras ga ti 😉treba I srece Malo 😊👍👌! Sta mislis mozeli jokerit ici dalje? Znam da ih je Dynamo vise puta dobio Ali Bas zato play off JE kao sto si rekao?!

  • Ја мислим да Јокерит њих пролази искрено.

  • @micun to mislim I ja 1.8@ za prolaz jokerita musjun da ovo treba probati ✔️👍ja za Jaroslav mislim da prolazi danas👏👏sretno ti bilo majstore💪

  • *mislim jebetni tel 😂😂😂

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺