Faktor (ne)sreća

Ništa bez sreće, burazeri! Kada je većina ubadala nešto, ja sam padao, a izgleda da sam danas jedan od rijetkih što sam ubo tiket, dodušene ništa specijalno nego 105KM, ali za mene više nego dovoljno kad skontam koji je dan! Iskombinovao sam FANTASTIČAN prijedlog od burazera Smajli sa Agentovim prijedlogom GG3+ za Rodu uz pik1 na one šugave Grke. U zadnjem trenu sam čistog keca prebacio u pik1 iako sam danima kontao da opizdim čistog keca dok se ovde vrtila priča o njima, dakle SREĆA burazeri! Čekam još jedan za 50km 2+ ove paragvajce, ali to je manje bitno u odnosu na tiket od 225KM gdje sam i ja roknuo na kecu zbog pomenutih Grka. Znači, mogu ovi sjajni burazeri da do sutra daju sjajne prijedloge (i pogađaju), na kraju krajeva mi odlučujemo kako i šta igramo. I trebamo uvijek biti zahvalni svima koji iskreno i nesebično daju svoje prijedloge da bi tuđe tj. NAŠE guzice zaradile! Balavce i ove što ofrlje lupaju stavite u stranu jer oni se lako provale, a ove prave tipsere što se trude treba uvijek da podržimo, a za sreću da se pomolimo... srećno nam u nastavku i sportski pozdrav.

  • Odličan tekst!Svaka čast :)

  • Hvala Hajzo! Samo sam želio da podijelim u što kraćim crtama svoj dan, kao i da kroz to poentiram bitnu stvar...

  • A ujutru ću da provjerim Nba tikete gdje sam iskombinovao prijedloge od sjajnih burazera BGDFANS, Mare Basket i Nea, a gdje će opet sreća da odigra glavnu ulogu :)

  • Uvek mi je puno srce kad cujem da je moj predlog pomogao nekome da zaradi! 🤞🏻

  • Sve je u sreci burazeru, ja znam da ubodem 3-4 tiketa u 1 danu i onda u sledecem sve promasim, srecno ti sa igracima i nadam se da ti prolazi i taj tiket!

  • Hvala Jokara! A tebe Agente je teško preskočiti, i nisi mi jednom pomogao nego više puta :)

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺