ATP 2019 #2

Burazzersi, pre svega bih želeo svima da se zahvalim na lepoj dobrodošlici, i podršci od samog starta. Nadam se da je neko unovčio moje preloge, danas nastavljamo istim tempom, ali za početak da se osvrnemo na sinoćne mečeve. Ivashka je imao totalnu dominaciju tokom prvog seta nad jako lošim rivalom, na svoj servis je izgubio samo dva poena, kažem izgubio, jer ni ta dva protivnik nije osvojio, nego ih je Ivashka poklonio (Jedna dupla servis greška i jedna neiznuđena greška forhendom). Naš pulen je napravio dva brejka i priveo rutinski prvi set kraju, rezultatom 6:1, uz 5 as servisa i dominantan prvi servis bez izgublienog poena na isti. Prvi u drugom setu je servirao Barrios koji se poštono pomučio da osvoji prvi gem u drugom setu, nakom toga slede tri furiozna gema Ivashke uz oduzet brejk s nulom, nakon toga je barrios spasao jos dve brejk lopte i osvojio svoj drugi gem u setu, i poslednji na meču, ponovo je Ivashka vezao tri gema i rutinski završio ovaj meč uz dvocifren broj as udaraca, i pregršt servis vinera, jedine poteškoće Ivashka je imao u poslednjeg gemu, kada je Barrios stigao do đusa, Ali je to Ivashka šmekerski rešio sa dva servis vinera, i lagano priveo meč kraju rezultatom 6:1 , 6:2 nakon samo 60minuta igre. Yastremska je takođe dominirala u prvom setu prepustivši protivnici svega tri poena što je za standarde Wta morate se složiti perfektno servis je služio odlično protivnica se često suočavala s brejk loptama zbog agresivnog riterna naše Yastremske. Kao i Ivashka i ona je prvi set rešila u svoju korist više nego lagano 6:1 uz totalnu dominaciju, koja se nastavila i tokom drugog seta, činjenica koja to potvrđuje je da Yastremska u meču nije dopustila protivnici nijednu brejk loptu . Yestremska je opravdala naše poverenje u ovom meču i sa brzih 6:1, 6:4 posle takodje sat vremena igre izborila plasman u narednu rundu. Pred njom je svetla budućnost, a moram priznati i nama dok se držimo nje. Prelazimo na tipovanje narednih mečeva. Prvi meč Ivashka - Benchetrit 1 (1.33) Ivashka nam je pokazao da je u strašnoj formi i ne vidim nijedna razog da ne nastavi da niže rezultate od sinoć. Ovaj rival nije ništa bolje od sinoćnjeg, pa mu ne bih bio u koži protiv naseg pulena. Drugi tip Yastremska - Bencic 1 (1.8) Kako kažu pobedničku taktiku ne treba menjati, pa samim tim nemamo potrebe da menjamo naše dominatore. Da ne dužim previše mlada Yastremska sve vise podseca na Sabalenku po stilu igre. Odlično je služi servis na turniru, pa očekivano je da nastavi istim tempom večeras. Poslednji međusobni sustret je dobila Bencic protiv tada jos neiskusne Yastremske samo iz razloga što je nije servis krenuo, večeras očekujem drugu priču i ubeđen sam u pobedu perspektivne teniserke. Hvala na pažnji burazzersi zadovoljstvo mi je sarađivati sa vama. Pozdrav!

  • Bravo za sinoć burazeru! Možeš li ti ili neko drugi napisati kad se igraju ova dva para?

  • Hvala na podršci Burazzeru Ivashka u 00:00 Yastremska 8:00 ujutru

  • Živ bio!

  • Bravo za sinoć, iskreno nisam ni gledao ta dva turnira, bio sam fokusiran na kvalifikacije za AO, Sidnej i Ouklend. Jel može neka proširena analiza, verujem da si igrao još nešto :)

  • Londero - Otte 2 (1.45) Kecmanovic - Janvier 1 (1.35) Schwartzman - Nishioka 1 (1.8) To se može probati, ali ovo u objavi je najsigurnije.

  • Da, da baš mi je to trebalo, ova dva su za sebe. Hvala puno

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺