U STILU BGDFANSA

Nisam BGdfans ali probacu. 1.Ibaka +(16.5). Ne igra Leonard,svaki put kada on nije igrao Ibaka je prebacivao. 2. Paul George - (28.5). George jeste glavni igrac Oklahome trenutno ali veceras barem po meni ne ide +. 3. Kemba Walker +(26.5). Igraju protiv Finiksa najlosijeg tima i vidim ga u plusu veceras. 4. Adams + (14.5). Ide na Howarda koji nije toliko posvecen odbrani. 5. Westbrook + (23.5) ako George bude - Westbrook je + ko ce da daje koseve. 6. Beal + (27.5). Ne igra Wall,Beal ce imati ogromnu minutazu i dosta suteva i vidim ga u plusu. 7. Siakam + (17.5). Pored Beala najveci adut Vizardsa tako da i on ide +. 8. Olapido - (21.5). Sinoc eksplodirao,ocekujem da ce veceras malo stati,zato tipujem -. 9. Bojan Bogdanovic +(15.5). Olapido -,Bogdanovic +. Sinoc malo slabija njegova partija veceras ga ocekujem na 17,18 poena. 10. Booker -(26.5) veceras ide na Westbrooka i to je veoma tezak matchup za njega tako da ga vidim u minusu. 11. Ayton -(17.5). Ayton takodje ima tezak matchup ide na Adamsa tako da je i on -. 12. T.J. Warren +(19.5). Ako nece Booker i Ayton onda ce Warren. To je to od igraca a sada malo timovi. 13. Oklahoma-Washington 1(1.20). Oklahoma u naletu lagan 1. 14. Toronto-Indiana 2(1.95). Ovo je duel dve veoma dobre ekipe koje su u dobroj formi. Bez Leonarda Toronto veoma tesko moze do pobede zato je moj tip 2. 15. Phoenix-Charlotte 2(2.00). Stvarno ne razumem sto je ovolika kvota na Sarlot,Finiksi najgora ekipa u NBA tako da je i ovo 2.MOJ TIKET:IBAKA +,WALKER +,ADAMS +. Pozdrav i srecno.

  • Granice soccer i maxbet

  • Ne igra Feniks protiv Oklahome. . . Biombo ide na Ejtona, a na Bukera ide vjerovatno Kemba

  • Siakam ne igra za vasington nego za toronto, promasio si Vorena Ejtona i Bukera jer ne igraju sa Oklahomom itd itd, sve u svemu istrazi malo pa onda pisi

  • Skroz sam pomesao,izvinjavam se,bitni su tipovi izvinjavam se,samo da napomenem da Adams ima 10 poena a tek je polovina 1.cetvrtine.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺