AFC ASIAN CUP DAY:2

Donacije: MAXBET:147537 ime:Kosta, SOCCERBET:bgdfans ime:Kosta, MOZZARTBET:NIKDA96 Ime:Nikola Srecan Badnji dan! Kako smo odlucili da pratimo ovo zanimljivo nadmetanje za prvaka Azije analiziracemo skoro svaku utakmicu na turniru.Ove godine sistem takmicenja je promenjen i u istom je principu kao i Euro sa 24 tima pa ce biti i vise utakmica: 1.Australia - Jordan (12:00) TIP1:1 I 2-5 kvota:1.75 TIP2:H1 kvota:2.05 tip3:1-1 i 2-5 kvota:2.60 2.Thailand - India (14:30) TIP1:GG kvota:2.05 TIP2:X kvota:3.70 TIP3:X i 2+ kvota:5.90 3.Syria - Palestine (17:00) TIP1:1 kvota:1.70 TIP2:2P1 kvota:2.15 TIP3:1 2-3 kvota:3.10 1.Ovde je sve jasno, iako Australiji fale par igraca, oni su daleko kvalitetniji tim odrivala. Brane pehar ovog takmicenja ove godine i sigurno imaju motiv da naprave fantastican uspeh kao pre 4 godine. Jordan vise nije ona ekipa koja je uspela pre 5 godine da se domogne plejof takmicenja za svetsko prvenstvo, pa sada predstavljaju jednostavno prosecan azijski tim. Australija 4 utakmice bez poraza a Jordan 4 sa primljenim golom, a ako gledamo prethodne susrete Australija uglavnom dobija Jordan u ovom rasponu razlike sa ranim vodjstvom, pa ocekujemo da i sada dobro otvore prvenstvo. 2.Oba tima u punim sastavima na ovom prvenstvu(koliko im to kvalitet dozvoljava), a kako od ove godine i treceplasira moze da prodje dalje a domacin UAE je juce protiv Bahreina igrao x, oba tima imaju velike razloge za veliku borbu u danasnjoj utakmici. Statistika kaze da ovi timovi uglavnom igraju zatvorenije ali gladni su sigruno uspeha a i vracaju se na najprestizniji azijski turnir sa koga su odsustvovali pre 4 godine. Ocekujem da igraju obazrivo ali opet otvorenije a kako se radi o reprezentacijama koje generalno imaju lose odbrane trebalo bi da padne i vise golova, prosek pre 4 god na Asian Cup-u je bio oko 2.5, ove godine ce sigurno pasti zbog vise utakmica ali ne bi trebalo da bude ispod 2.2, od ove utakmice ocekujem da popravlja gol statistiku. 3.Prvi duel izmedju ove 2 reprezentacije. Sirija ima bolji tim predvodjeni sjajnim napadacem Omarom Al Somom i Omarom Kharbinom (obojica iz Saudi lige), bili su na pragu senzacije prosle godine kada su izgubili od Australije u plejofu za svetsko prvenstvo. Iako je njihovu zemlju do skora razarao rat ovo je najtalentovanija generacija sirijskog fudbala u proteklih 40 god. , svakako imaju motiva a i iskustva da pokazu da nisu samo mediokritetni tim zemalja Levanta. S druge strane ovo je drugo ucesnje Palestinaca u ovom takmicenju, pre 4 godine se nisu proslavili i zavrsili su sa 0 bodova i gol razlikom 1/11, pa ocekujem da ne podignu svoju lestvicu ni ove godine, radi se o mladom timu sa igracima iz domace lige ili neafirmisanima iz dijaspore. Kako Sirija ima sigurno bolji tim a i motiv da se opet nadmece sa najboljima i predje ovaj prvi korak ocekujem njihovu pobedu veceras, ali i sa manjim br golova posto oba tima tradicionalno igraju zatvoreniji fudbal.

  • Треба те бановати због просјачења

  • Druze sve je dobrovoljno, nit naravno ne naplacujemo ovo, nit nekog prisiljavamo da nesto plati, sami admini su uradili isto ovo, ne vidim u cemu je problem?

  • Decko ne prosjaci, nego je samo stavio naloge za uplate. Niko tebe ne tera da ga castis, ali kad ti covek napravi pare. Red bi bio da pocastis neki dinar.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺