Harden hvala

Inače NBA igram iz razonode, uplata 5-10 eura na sistemski listić čisto da se prati. Nemam depozit, samo 1 €. Snijeg napolju, reko ženo trebao bi do benzinske da uradim depozit. Naravno, ogovarame i ja odustajem da odem. Ono što bi igrao na sistem odigram kombo. Na listiću Drummond +, Griffin +, Dončić -, A. Davis -, Sexton +, Antetokounmpo +, De Rozan -. Nurkić +, C. Thompson -, D.Fox -.i Harden - Budim se oko 4, vidim sve prošlo. Ostaju još Nurkić, Harden Fox I Thompson. Thompson u prvoj četvrtini 12, granica 20,5. Reko ovo pada. Harden je imao 9 u prvom poluvrmenu. Thompson igra 35 minuta, zadnju četvrtinu je na 20 i ne prelazi granicu. Harden se zahuktava ali zadnja četvrtina očajna, 32 poena 5 minta prije kraja, granica 35,5. Onda cirkus. Faul unutar obruča na potpuno drugom igraču, dok Harden šuta za 3. Sudija daje 3 slobodna Hardenu. Sljedeći napad Harden trica. Ode 1000 €. Hebemu miša!

  • Ja ga singliram sa jos jednim vec 5 kola mozda, postavio sam u slikama. Dolazi non stop jbg.

  • 3/4 su ga pustili doslovno da se šeta i daje koševe. Ostatak utakmice nije mogao meda

  • Ako ga igras sa jos jednim kosarkasem to nije singl vec dubl.. poznavaoci kladjenja ....

  • Ocekivao sam jednog pametnog sto se hvata za rec, budi ti meni pametan, a ja cu da uzimam lovu. Poznavaocu kladjenja poz !

  • Kazu ljudi greh je igrati na Hardena minus. To ti je kao sto se ne pere na crveno slovo ili kao sto se ispod merdevina ne prolazi

  • Ili plus ili ga ne omalovazavaj ..

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺