HISPALENSI RAZARAJU ROKSIBLANKOSE?!

-Sutra(danas) nam dolazi veoma (ne) zanimljiv mec 18. kola La Lige izmedju Sevilje i Atletika. Statistika kaze 29% na Sevilju 44% na nereseno 27% na Madridjane uz tacan rezultat 1 - 1 na procenu prothodnih duela.Medjutim stavimo statistiku i matematiku sa strane i upotrebimo logiku. Ovo je direktan derbi drugoplasirane i treceplasirane ekipe, znaju Atletiko Madrid uvek bih rekao 0-2 gola za sve pare medjutim posled ja 2 njihova meca kazu da su izgleda igrali hokej a ne fudbal! Pre otprilike godinu dana Atletiko je razmonirao u gostima Sevljiu 2:5, sto je cudnovato s obzirom da svi znamo kako dosadan fudbal igraju. Atletiko ove godine u gostima iznenadjujuc jer ima cak 5 neresenih protov ekipa kao sto su Viljareal Valensia Djirona, sa druge strane Seviljci ne znaju za poraz ili nereseno 7 utakmica. Od Sevilje se ocekuje 3:5:2 postava sa dosta borbene igre oko sredine terena sa jakom kontrom predvodjeni Silvom i Benjederom dok sa druge strane Madridjani dolaze bez Lukasa Fernandeza Diega Koste i Filipea Luiza sto moze biti hendikep za goste. Dakle predlozio bih ovde 2 tipa jedan rizican za singl i jedan "sigirniji" za dubl: ×ZA SINGL: 1X I 2+ (1.95 Mozzart), ZA DUBL: 2-4 golova (1.53 Mozzart), dakle dao sam prednost Sevilji mislim da su oni ti koji mogu da nametnu tempo na ovoj utakmici, ali sigirno je da Madridjani nece lako posustati. Pozdrav svima sutra ide drugi tip jer je ogranicenje tekstovima na 3.

  • Samo da se nadovezem za nekog ko igra singlove i npr juri vecu kvotu pomenuo sam da je za mene Sevilja veci favorit, predlozio bih naravno i 1 i 2+ (3.9 mozzart).

  • WIN WIN WIN oba tipa Sevilja - Atletiko 1:1, predlozi su bili 1X I 2+ I drugi tip je bio 2-4gola 👍 Moj 3ci tip najriskantniji je bio 1 i 2+ koji nije prosao.

  • EPIZODA 2 !

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺