NEDELJA 6.1

Braco spremio sam vam 3 analize za sutra(SPANIJA LA LIGA),ko hoce neka isprati. 20:45 Getafe-Barcelona 2&2-6 Ekipa Getafe-a na neocekivano visokoj 7.poziciji i ne znaju za poraz vec 6 utakmica uz 3 pobede i 3 neresena rezultata, kod kuce igraju dobro(4 pobede i 1 poraz poslednjih 5 utakmica),ali po medjusobnom skoru protiv Barselone se nikad nisu lepo provodili. O ekipi Barselone ne treba trositi reci, u ful sastavu gostuju sutra. Ocekujem sigurnu 2 uz golove. 18:30 Real Madrid-Real Sociedad GG(za hrabre 1&GG) Ekipa Reala standardno u njihovom stilu, toplo hladno ove sezone, proslu utakmicu propustili vodjstvo protiv Viljareala i ispustili 3 boda, deluje da od svakoga mogu da prime gol.U sutrasnjem mecu ce gotovo sigurno ici na pobedu na njihovom Bernabeu,Sociedad im je redovna musterija(9 pobeda za redom kod kuce protiv njih).Za GG sam se opredelio iz prostog razloga sto u tih 9 utakmica samo jednom nije doslo GG,kada Sociedad nije postigao gol.Oni ove sezone ne igraju dobro,imaju 4 poraza za redom u ligi,ali sutra ocekujem da Realu daju makar 1 gol. 16:15 Sevilla-Atletico Madrid 1X Za ovaj tip sam se opredelio iz razloga sto Sevilla ove sezone igra fenomenalno,a kod kuce pogotovo. Imaju 10 pobeda za redom na svom Ramon Sanchez Piscuanu. U goste im dolazi ekipa Atletica koja je generalno tvrda i protiv jacih protivnika u gostima uvek idu na bod i budu zadovoljni time.Ocekujem da Sevilla sutra nece izgubiti, da ce nastaviti pobednicki niz i da ce ugroziti Barselonu u borbi za titulu. SRECNO!

  • Nemojte se zaletati na Barcelonu! Nisu dobili prvu utakmicuu godini zadnje 4 godine. Mislim, jesam navijac Barcelone, ale ne bih igrao na njih. Samo kazem da se ta cinjenica uzme u obzir.

  • U pravu si brate,nisu dobili,ali mislim da je red da dobiju i da skinu to prokletstvo...

  • Na Barsu moze gg. Kao i Young boy i ja sam navijac Barse i odbrana nam je najslabija tacka ko i uvek sto se vidi i ove sezone pogotovo tako da ovaj Getafe u naletu moze da umuva bar 1

  • Dobra analiza, na Real 1&gg a ove dve sam gg3+ kvota 16.13

  • Sevilla-Atl.Madrid FT 1:1 (1X) WINN Idemo dalje :)

  • Real prodao...

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺