Braco, ne mogu da verujem, gledam neke likove koliko se cimaju da vam sve sazvacu I ispljunu sa analizama I tiket ima, budite zahvalni, ljudi odvajaju vreme da vama pomognu, pa neka bude I 1.60 kvota, cenite njihov trud. Gledam decko izbaci analizu svi ofrlje pogledaju a neko stavi REKAO MI DEDIN DRUG U KAFANI, BACKA PALANKA IZ 2 U 1, svi pohrlite I ispratite. Cenite malo tudji trud I analize dosta puta dolaze, da vezete par tekmi po 1.60, 1.70 sa 300, 400,500 koliko dajete na "DOJAVE" ima li bi kintu u dzepu I za kladjenje I za sok I klopu. Ne moze preko noci da se postane milioner. Gledajte ovo kao vid zabave, da uzmete kintu I zajebavate se. Nikada nemojte davati onoliko koliko ce vas ostetiti. Iz iskustva vam govorim. Pozdrav braco!!!

  • Što neko reče, svaka kvota je dobra ako je prošla. A analiza ako je dobro urađena mnogo povećava šanse za dobitak. Ovako iz glave, mislim da bar 70% opsežnih analiza sa sajta prođe na kraju.

  • Bas tako brate...

  • Brate sve si rekao, svaka cast na tekstu, jednostavno je takvo vreme doslo da bi svi sve na gotovo i sve zivo da dodje I prodje a ku*cem da ne mrdnu, naravno hvala Bogu nisu svi takvi

  • I jos im ne valja kada sve sazvaces I ubacis na gotovo.. Strasno

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺