Levanger i Al Sadd u lovu na kvote

Pozdrav svima. Samo ukratko jer meč Norveške 3.lige kreće za oko 45 minuta Na profilnoj slici dubl u lovu na kvote . Na to sam rešio da potrošim mojih današnjih 500 freebet poena. Ako neko isprati sretno.

  • U planu bar 1 tiket na kvote oko 2 po meču . Možda i ispod 2 . Zbog otključavanja bonusa u kladionici Merkur. Takođe u planu i dublovi na mtr - Meridian. Verovatno oko 14:30 tiket iz Merkura na profilnoj slici. U komentaru objave dublovi na mtr.

  • Malo kasnim sa ubacivanjem profilne slike broj 2 za danas. Zaglavilo se u lajvu na golove u prvom poluvremenu na meču Baerum- Levanger. Kad sam već predložio 2&GG prvo , pojurio i goleadu u lajvu.... Ok , Na profilnoj slici tiket s kvotom 24.40 Merkur. Tiket APP prirode . Ne bih to na jači ulog. Što se tiče dublova na mtr . za sada uplatio 2/5 na standardni mtr. Favoriti da postignu 2-4 gola uz 1 primljen gol. Favoriti : Dortmund, Salcburg. Crusaders , Šturm i Al Sadd . Planirao i Trabzon-Rize u dublovima na standardni mtr ali ne znam da li ću stići iskombinovati. Lajv mi je preči . Neke od singlova na Levanger s lepim kvotama , ubaciću u slike narednih dana.... Nadam se da će i Al Sadd dobiti bar jedno poluvreme uz GG ...

  • Maxbet nudi cash out za dubl u lovu na kvote. Ako je neko ispratio neka razmisli.., ja ću čekati lajv...

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺