APP dubl na Norvežane 6.62 + još par predloga

Pozdrav svima. Podeliću sa vama moja prva 4 tiketa uplaćena za danas. Na profilnoj slici tiket s kvotom 14.50 . Bez obzira na male kvote po meču ne smatram da je verovatnoća prolaza tiketa velika. Na Letonce idem s tipom D1+ prvo &D2+ jer su bedno plaćeni kečevi. Na ostale mečeve odigrao tip igre na osnovu mog prvog utiska nakon analize. Probam na mali ulog pa kako bude. Razmišljao da skratim tiket. Manji broj parova i jači ulog . Ali u zadnjih 7 dana ne zna se koji će izraziti favorit kiksnuti. Na dosta njih popucaše tiketi . Na nekima prolazio tip X po kvotama 4-6 , a umesto keca - dvojke po kvotama 7-10 i sl. Zato jedan tiket na ovako male kvote dosta. Na drugom tiketu odigrao 3 meča. Odabrao 3 favorita za koje se nadam da će postići bar 1-3 gola u prvom poluvremenu. Na sva 3 favorita idem s tipom igre tim daje tačno 1 gol u prvom. To su RFS 2.45 , Brann 2.40 i Rosenborg 2.40 . Ukupno 14.11 . Za ovaj tiket ću napomenuti da je odigran jer planiram u lajvu da gađam po 2-3 gola ovih favorita u prvom. Ovako nije loše odigrati kada sva 3 meča kreću u različito vreme. Danas sva 3 kreću u isto vreme što je nezgodno. Zato ću najverovatnije pre početka mečeva odigrati još 3 tiketa. Na svakom po 2 favorita tačno 1 gol u prvom a na trećeg da daje bar 2 gola u prvom. U tom slučaju u lajvu ću pojuriti dublove na tim tačno 2 gola u prvom ( jer su kvote mnogo bolje nego tim 2+ prvo ) i singlove tim 3+ prvo. To je zamisao , mada nekad u lajvu ne daju tim tačno 2+ prvo . U tom slučaju ići ću sa dublovima tim 2+ prvo. + nešto na trećeg favorita. Ko nema vremena za lajv , bolje da ne isprati tripl koji sam odigra. Eventualno da rizikuje . Nikad se ne zna , možda sva 3 favorita postignu tačno gol u prvom. Na trećem tiketu 2 meča. Probam Bran 1&GG 2.50 , Rosenburg 2&GG 2.65 . Ukupno 6.62 . Ova 2 favorita sam odabrao kao izgledne za prolaz ovog tipa igre. Imam još nekoliko ideja gde bih pojurio 1&GG , 2&GG ali su mi ti mečevi sumnjiviji za prolaz ovog tipa igre. Kasnije u Meridianu ću uplatiti tikete na standardni multi TR. Verovatno 2/4 , 3/4 i 4/4 . Taj tiket ću postaviti kao profilnu sliku oko 17h. Kad počne meč od 17h u Letoniji. Na četvrtom tiketu odigrao sam 4 meča kupa Norveške. Probam Brann 1&3+ , Rosenborg 2&2+ , Kfum GG3+ , Ull Kisa GG3+ . Kvota tiketa 10.31. Za sva 4 odigrana tiketa na profilnoj slici se vidi moj ulog i eventualni dobitak. Toliko za sada. Idem da iskombinujem nešto u Meridian kladionici. Pregledajte statistiku. Ko isprati nešto od predloga sretno.

  • Kao što napisah u objavi, u Meridianu pojurio standardni multi TR na favorite. S tim da sam se odlučio da to pojurim na 5 mečeva. Srećom nije bilo kočenja na Meridian sajtu i sve što sam uplatio završeno u par minuta. Oko 17h postaviću profilnu sliku na kojoj se vidi svih 5 parova i kvote za standardni multi TR. Taj tiket na profilnoj biće sistem 1/3 sa 1/2. Odmah da napomenem, odigrao sam ih svih 5 u glavu na sitno + 2/5. Ali zbog razlike u kvotama to odigrao na par listića. Idem na mali ulog i eventualni dobitak 3.000 din. za 2 pogotka. S tim da sam probao i sa 3 u glavu na ove sa manjim kvotama. U sistemu s profilne oni su 1/3. Na 3/3 probam takođe na mali ulog. Nadam se da br 2 prođe. A ovi što su 5.20 na standardni multi - ako 1 prođe biću više nego zadovoljan. Sve u svemu veliki rizik ali na mali ulog. Dan će biti interesantniji. To je to za danas - što je planirano da odigram. Razmišljam o kvalifikacijama kupa Švedske gde mi GG i GG3+ izgleda veoma izgledno za prolaz. Takođe i o kupu u Čileu gde je gostujući tim izraziti favvorit. Vuče me da i ta 2 meča iskombinujem na par tiketa - ali ostavio sam to za kasnije. Tako da od 17h nova profilna slika. Parovi za dublove na multi TR. + eventualno neki tiket na kom su Angelholm - Tvaaker i CD Aampetra - U. Catolica .

  • Meč od 17h u Letonij krenuo. Na profilnoj slici parovi za dublove na standardni multi TR . Što se tiće kup utakmica u Čileu i Švedskoj, ako uplatim nešto, postaviću kao profilnu sliku oko 18h. Još rzmišljam da li da idem na veći rizik ...

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺