APP tripl 1&GG + 2/3 u kombinaciji sa Tajlanđanima

Pozdrav svima. Podeliću sa vama prva 3 tiketa uplaćena za danas. Tripl : Al Dhafra - Al Urooba 1&GG 2.95 , Bodo/Glimt - Strömsgodset 1&GG 2.55 , Viking - Ham-Kam 1&GG 2.70 , ukupno 20.31 Maxbet. Moj ulog i ev. dobitak vide se na profilnoj slici. U vreme uplate Tajlanđani još nisu bili u ponudi Maxbeta a u Meridianu nema ih ni sada. Dublove na multi TR ostavio sam za narednu pauzu. Verovatno do 15h na profilnoj slici parovi za dublove na multi TR . Bodo iViking će biti i na narednoj profilnoj slici uz bar još 3 meča. Al Dhafra - Al Urooba još razmišljam da li da odigram na multi TR . Al Dhafra , tim koji ima moje simpatije zbog agresivne igre. Međutim danas je ovom timu dovoljan i bod za opstanak u ligi. Al Urooba mora da juri pobedu . Sa 3 boda izbegli bi povratak u drugu ligu. Zato očekujem bar GG3+ ali možda i da prebace standardni multi TR . Navijački sam odigrao 1&GG u Maxbetu. Međutim , kao meru opreza singliraću 1-X ili odigrati X na nekom tiketu. To sam ostavio za kasnije. Na Tajlandu polufinale kupa. Igra se samo 1 po meč . . Šta se danas uradi , uradilo se. Prošlog meseca Chonburi - Prachuap 2:1 , nadam se i danas ponove sličan rezultat . Buriram - Chiangrai prošlog meseca 1:1 . U Januaru u FA kupu Buriram pobedio 4:1 . Nadam se i danas golovima u obe mreže . Prethodne 3 međusobne ne idu tome u prilog. Buriram pobeđivao sa samo jednim postignutim golom. Planirao da pojurim 1&GG na šampiona Tajlanda. Ali kad sam video da se GG3+ plaća 2.90 odlučio da ipakidem s nešto manje rizičnim tipom igre. Chiangrai sezonu završio na 5-om mestu . Očekujem da pokušaju da osvoje liga kup. Na profilnoj slici sistem 1/2 Tajlanđani i 2/3 na mečeve iz tripla 20.31 . Sistem ima 6 kombinacija. Moj ulog i ev. dobitak vide se na profilnoj slici. To sa sistema odigrao i svih 5 u glavu. Kvota 182.59 na mali ulog. Toliko od mene za sada. Pregledajte statistiku . Sretno.

  • Evo još par predloga.Na profilnoj slici sistem 4/9 + fiks Al Dhafra 1&GG . Gde mi je standardni multi TR sumnjiviji za prolaz išao samo na pobede uz GG . Probam ovako sa 7+ din. po kombinaciji. Eventualni min i max. dobitak vide se na profilnoj slici. Na onom drugom tiketu uplaćenom za 900 din. Izbacio meč Al Dhafra - Urooba .Kao fiks stavio Tallinna Kalev 1&GG a preostalih 8 odigrao 3/8 na isti tip igre kao i u sistemu sa profilne . Na moj ulog ev. min. dobitak 2000+ din. a max preko 185.000 din. Ovako sam odigrao jer Al Dhafra kreće od 16:15 a Tallinna Kalev od 16:30 . Preostali mečevi od 18:00 pa na dalje. Probam da prođem jeftino. Ako ne prođe 1&GG ni na jednom od ova 2 fiksa u sistemima , uplatiću kasnij dublove na preostale mečeve. To je sve što sam za sada uplatio . Međutim uplatiću i Al Dhafra 1&GG u fiksu i 1 od 5-9 na preostale mečeve . Takođe i Tallinna Kalev 1&GG u fiksu i 1 od 4-8 na preostale mečeve. To mu dođe kao dublovi ali ne na sve parove. Verovatno ću izbaciti Aalesund i Odd . Od 19:00 kup meč u Finskoj. KTP - Haka . Najverovatnije i njih pojurim na 1.2 , 1:3, 1:4 u nekom sistemu ili dublovima - s mečevima za koje sam pisao tip igre . Pregledajte statistiku , Ko isprati nešto od predloga sretno.

  • Obzirom da je pitanje da li će na Buriram proći GG3+ , uplatio sam i varijantu Haka 2&GG u fiksu i 2/3 na onaj predlog tripl iz objave.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺