Dopuna predloga od jutros

Pozdrav svima. Jutros sam dao predloge za dublove na multi TR. Meridian. Tiket s profilne slike u igri. Australijanci uhvaćeni u fiksu. Ko nije stigao da odigra Australijance , može pojuriti 2/6 na preostale mečeve. Ja ih čekam i 1/6 i 2/6 u sistemima gde su Australijanci u fiksu. Tako da neću ponavljati 2/6 . Što se tiče tiketa odigranih u Maxbetu, na svim tiketima imam Australijance. Nisam stigao da ih ispišem jutros jer sam uplaćivao do pred početak meča u Australiji. Tako da vam sad mogu napisati šta na kojim tiketima čekam. Nadam se nekom će koristiti za kombinovanje svojih tiketa. Tripl 1&GG sam stigao da predložim. U drugoj varijanti Australijanci 1&GG , Viking 1&GG i Cirih 1&GG sam pojačao sa Lyngby GG3+ 2.10 i Bazel GG3+ 1.73 . U varijanti na golove favorita na Australijance , Viking i Cirih tim1+prvo&tim2+ , Lyngby , Anderleht i Midtjylland tim2+ . Bez Australijanaca je kvota preko 10. Pa razmislite. U drugoj varijanti na ovih 6 mečeva. Lyngby , Anderleht i Midtjylland kečevi , Viking , Cirih i Australijanci 1&2+ . Bez odigranog meča kvota tiketa takođe dobra. Ovih 6 mečeva sam kombinovao i na tip igre tim2+ prvo. . Nadam se da sam nekom dao ideju za par tipova igre. Ko isprati neke od predloga sretno.

  • Da dopunim predloge i dublovima na multi TR na noćne mečeve. Na profilnoj slici po 2 meča Kostarika i Bolivija. Predlog dublovi. Tiket s profilne uplatio na mali ulog da se vide parovi i kvote. Ko isprati sretno.

  • Meč u Singapuru kreće od 13:45 . Zato rizik sa fiksom na ovaj meč u nekoliko varijanti. Na profilnoj slici jedna od varijanti na multi TR . Uslikao da se vidi sve. To sam oddigrao i na standardni multi TR ali i na pobede favorita ostalo. Ako na meču u Singapuru ne prođe 2&GG preostale ću iskombinovati 2/4 . U Maxbetu probao sa svih 5 u glavu na pobede uz GG . A ići ću i sa 4/5 . Toliko do objave. Ko isprati neke od predloga sretno.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺