Par predloga na pobede uz GG kao i na multi TR

Pozdrav svima. Na profilnoj slici sistem 3/6 na multi TR . Meridian. Vidi se i ulog i ev. min. i max. dobitak Takođe se vidi i ulog na još jedan tiket. Na tom tiketu sam na parove sa slike odigrao 2/6 uz fiks Ulm na 2:1 , 3:1 , 4:1 kvota 5.60 . sistem ima 15 kombinacija. Na taj ulog , ev. min. dobitak 2000+ din. Za 2 pogotka u sistemu + fiks . Kome je ovaj fiks mnogo sumnjiv , može ga zameniti nekim drugim . Ja sam razmišljao da li da stavim Trabzon ili Konya 2:1 , 3:1 , 4:1 - možda kasnije iskombinujem još nešto . I Notingem ću verovatno pojuriti na multi TR 2:1,3:1,4:1. U Maxbetu uplatio HSV 2&GG 2.70 , Elversberg 1&GG 2.85 i Ulm GG&D2+ 3.10 23.85 na mali ulog i ev. dobitak 5.000 din. Ovaj tripl uplaćen jer volim da odigram po vremenskom terminu. HSV i Elversberg planiram da kombinujem sa Turcima i Englezima . 3,4 i 5/5 . Na pobede uz GG. Toliko da bi se stiglo ispratiti. Takođe i ja da stignem da uplatim još nešto, Pregledajte statistiku . Sretno.

  • Nadam se da ste dobro prošli na jučerašnje predloge. Viktorija B 1&GG uhvaćeno na 6.60 do 6.80 kako na kom tiketu. Od očekivanih pobeda na GG Werder izneverio ali su Šalke , Fener , Ferencvaroš i Mjondalen odradili svoje.

  • Evo još par preloga na multi TR. Tiket na profilnoj slici uplaćen samo da bi se videli parovi , tip igre i kvote. Zbog razlika u kvotama odigrao sam 6 zasebnih dublova. Idem na mali ulog i ev. dobitak 3.000 din. po dublu. Kome je jednostavnije , može da isprati i kao sistem 2/4 .

  • Evo jednog tiketa na noćne mečeve. Kvota 31.21 Paragvaj , Honduras , Argentina, Bolivija i Meksiko. Kvote po meču ispod 2 ali tiket ipak APP karaktera. Na mali ulog pa kako bude. Ko isprati sretno.

  • Paragvajci oborili noćni tiket . I Libertad i Cerro P pobedili sa samo po jednim postignutim golom. Šteta. Ostalo očekivano prošlo.

  • Na profilnoj slici prvi tiket koji sam uplatio za danas. Na golove favorita. Male kvote ali daleko od sigurice. 16 mečeva je mnogo. Uplatio na mali ulog čisto da sebi obeležim favorite. . Tikete tek treba da iskombinujem kad još jednom pregledam statistiku. Ima dosta toga sumnjivog po statistici i neke favorite treba izbaciti. + 1:0 dosta za 3 boda . Kao sinoć u Paragvaju...

  • Obzirom da Juventus kreće od 12:30 podeliću sa vama još 1 tiket pre objave. Tip igre 1&GG na timove : Juventus , Bangkok , Monako , Totenhem , Osijek , Alajuelense , Roma . Kvota tiketa 26.62 za 360 din. ev. dobitak 10.500 din. Roma mi je najsumnjivija ali kreće od 20:45 Dotle bi trebalo sve da se zna. A tu je i LIVE klađenje. Ako treba da se brani tiket , branite makar na neku pristojnu zaradu. Ja sam juče loše prošao na odigranim tiketima ali sam u lajvu imao 11 dobitnih tiketa. Nešto branio a nešto onako na osećaj. Samo zahvaljujući lajvu , lep plus juče.

  • Za sada toliko , sledeći predlozi u objavi. Tek treba da uplaćujem tikete.

  • U žurbi da uplatim dublove na multi TR , pogrešan tip igre napisao za tiket 26.62 . Na odabranih 7 favorita odigrao 1&2+ - što se po ukupnoj kvoti tiketa dalo konstatovati. Kvota bi bila ludilo da sam ih odigrao 1&GG . Verujem da ste ukapirali koji tip igre sam hteo napisati - po ukupnoj kvoti tiketa - očigledno šta sam hteo predložiti.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺