8 potecijalnih dvojki uz GG i 3 meča na 1&GG - sve u sistemima na multi tr

Pozdrav burazeri. Danas prebogata ponuda, odigao sam dosta tiketa. Sa vama ću podeliti nekoliko meni najinteresantnijih. Na profilnoj slici sistem 4/8 , 70 kombinacija. Tip igre multi tr . 2-4 gola favorita uz 1 primljen gol. Nisam optimista za prolaz tiketa pa to uplatio za svega 10 din. po kombinaciji. Neću vam pisati analizu, pregledajte statistiku. Po meni od ovih 8 timova koji gostuju bar 5-6 će postići bar po 2 gola a verovatno i primiti gol. Probam na mali ulog ovaj tip igre u sistemu. Na parove sa slike i isti tip igre odigrao sam još 3 sistema. Na svakom od ta 3 sistema ubacio kao fiks po jedan meč gde očekujem da domaćin pobedi uz GG . Nije da sam ubeđen ali nadam se domaćin daje 2-4 gola i prima 1 gol. To su mečevi Stockport - Maidenhead , Benfica - Boavista i Gent - Oostende . Znači 3 sistema na kojima mi je jedan od ovih mečeva u fiksu a mečevi sa slike 3/8 na standardni multi tr 2-4 gola favoritza uz 1 primljen gol. Na sva 3 sistema idem s ulogom od 400 din. Eventualni min. dobitak za pogođeni fiks i 3/8 je 2.000+ din u svakom od ova 3 sistema. Na profilnoj slici se vidi evewntualni min. dobitak ako bi prošlo 4/8 multi tr. Na sve ovo uplatio sam i tripl na multi tr 2:1, 3:1 , 4.1 na mečeve . Stockport - Maidenhead , Benfica - Boavista i Gent - Oostende . Kvota tiketa 67.20 , moj ulog 150 din. eventualni dobitak 10.000 din. Ovo sam odigrao i kao 2/3 na mali ulog i eventualni dobitak od 5.000 din. za 2 pogotka. To je sve za danas što sam uplatio u Meridian kladionici. U Maxbetu sam na sve favorite sa profilne slike pojurio ki 2 . Kvota tiketa 66.12 . Moj ulog 150 din. eventualni dobitak 10.900 din. Naredni tiket uplaćen u Maxbetu . Gent 1 , Crusaderas 2 , Larne 2 , Notts County 2 , Dag&Red 2 , Benfika 1 . Kvota tiketa 11.0 jer sam na Gent i Crusaderas probao da uhvatim bonus kvotu. Moj ulog 455 din. Eventualni dobitak 5.000 din. Po meni Notts C. i Dag&Red najsumnjiviji ali smatram da su bolji od svojih današnjih rivala. Ipak tiket na oprezan ulog. To je sve što sam za sada uplatio. Planiram još nekoliko tiketa na tim tačno golova u prvom poluvremenu - ali o tome još moram razmisliti. Negde ću pojuriti tim tačno 1 gol u prvom a negde tim 2+ prvo... Kad pregledate statistiku odlučite šta vredi ispratiti. Sretno.

  • Juče baš loše. Najviše razočarali Benfika i Gent. Danas 0d 12:00 Tajlanđani. Ja sam na oba meča odigrao na pobedu bilo kog tima uz GG . To sam uplatio kao 4 zasebna dubla. Na male uloge i eventualni dobitak 3.000 din ako 1 prođe. To je isto kao da sam odigao GG3+ uz uslov da se ni 1 od ova 2 meča ne završi nerešenim rezultatom. Jeste da bi manji rizik bio GG 3+ dubl ali na mojih 400 uloženih din. bio bi mnogo manji dobitak . Probam ovako.

  • Na profilnoj slici sistem 3/5 na gost 1 gol prvo + u fiksu 4 keca. Jesu sva 4 keca sumnjiva ali treba ubosti i 3/5 u sistemu. Na mali ulog pa kako bude. Na svih 5 mečeva koji su u sistemu odigrao samo GG , kvota tiketa 12.66 na mali ulog i eventualni dobitak 4.000 din. Ovaj tiket ću ponoviti i pojačati sa Spoting 1 i Lecce 1 u jednoj varijanti , U drugoj sa kečevima na Anderleht i WBA

  • Toliko za sada. Objava kasnije . Kao profilnu sliku postaviću mečeve na multi tr. Trenutno razmišljam da pojurim Tajlanđane u dublu 2+ prvo poluvreme kao i na golove gostujućih timova u prvom. Da postignu bar 1 ili 2+ golova.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺