3 tiketa Maxbet + 3 meča na multi tr Meridian

Pozdrav burazeri. Na profilnoj slici tiket s kvotom 14.31 Maxbet . 4 tima da postignu bar po 2 gola a na AEK pojurio bonus kvotu. Par min. kasnije bonus kvota na AEK porasla na 1.70 . U drugoj varijanti tiketa izbacio AEK , na preostala 4 favorita tip igre tim 1+ prvo i dodao Olipiakos daje bar gol u prvom. Kvota tiketa 12.36 Moj ulog 400 din. Na mečeve koji se igraju u Kuvajtu i Katru ( super kup Turske , 1 meč) išao sa GG3+ : Al-Fahaheel - Al Salmiya 2.05 , Al Naser - Al Tadamon 1.93 , Besiktas - Antalyaspor 2.12 . Kvota tripla 8.39 Moj ulog 600 din. Sva 3 tiketa smatram dosta rizičnim , ako 1 tiket prođe , sa 5.000 din biću zadovoljan. To je sve što sam uplatio u Maxbetu. U Meridianu sam pojurio tripl na multi tr : Al-Fahaheel - Al Salmiya 1:2 , 1:3 , 1:4 5.20 , Al Naser - Al Tadamon 2:1 , 3:1 , 4:1 4.40 , Besiktas - Antalyaspor 2:1 , 3:1 , 4:1 4.90 . ukupno 112.11 moj ulog 100 din. To sam pojurio i kao 3 zasebna dubla . Na mali ulog i eventualni dobitak od 3000+ din. po dublu. Nisam ubeđen da će proći bar 1 dubl na multi tr . Probam pa kako bude. Kad pregledate statistiku odlučite šta vredi ispratiti. Sretno.

  • Stigla mi drva , treba ih uneti u šupu. Zato sam prevideo da danas igraju i Club Brugge - Karlsruher . Prijateljski meč ali 1&GG mislim da vredi pojuriti. Sad nemam vremena ali planiram da pojurim multi tr 2:1 , 3:1 , 4:1 u dublovima sa ova 3 meča iz tripla koji sam napisao.

  • Ne mogu u maxbetu da nadjem opciju da odigram sistem u sistemu, npr. to sto si naveo 2/5 i 2/5. Da tu ima 100 kombinacija, razumeli smo se. Ranije je bilo kad stavis deset utakmica da oznacis pocetak sistema i kraj sistema, oznacis prvu i petu i tu stavis 2/5 i isto to uradim sa sestom i sa desetom. Sada ne postoji ta opcija ili sam ja lud.

  • Ne mogu ni u meridianu. Ako te ne mrzi bilo koje igre odigraj npr 2/3 i 2/3, devet kombinacija i stavi ovde u slike samo da vidim da je moguce jer nikako ne mogu to da izvedem. Nemoguce je da sam toliki idiot

  • Al-Fahaheel - Al Salmiya 0:2 kraj. Ja napravio pauzu da vidim rezultat. Imam još 10-15 kolica drva da unesem. Pošto je tripl GG3+ pao, probam sa još jednim triplom. Olimpiakos , Bešiktaš i Barsa daju bar po gol u prvom i bar po 2 na celoj. Tiket je na profilnoj slici. APP karaktera. Vidi se i moj ulog i eventualni dobitak. Ko isprati sretno.

  • Buraz probaću nešto sutra. Sistem u sistemu , Danas nemam vremena. Pao mrak a još drva imam na ulici. Ušao dok sam na pauzi da predložim ovaj tripl s profilne. Sutra kad uplatim sistem u sistemu biće na profilnoj slici. Samo oni koji prođu idu u slike .

  • Probao na brzaka da uđem na sajt Maxbeta , samo da vidim šta ima sutra u ponudi. Sad mi sajt nedostupan. Piše : 503 Service Temporarily Unavailable . Jbg. Idem off .

  • Za Vepra : Na profilnoj slici sistem 2/3 sa 3/4 12 kombinacija. Uplaćeno da pokažem da može u Maxbetu 2 sistema na tiket.

  • Neverovatno. Hvala ti. Ceo zivot to igram i znam da u jednom momentu nije moglo. Ni sad ne mogu. Jedino objasnjenje je zato sto igram preko sajta a ne preko aplikacije. Moram preko aplikacije da pokusam.

  • Nije ni to u pitanju. Bukvalno cu morati da odem u kladionicu da mi objasne jer ja ne vidim mogucnost odigravanja takvog tiketa u maxbetu. Kada stavim 6 utakmica nigde nema opcije da obelezim prve tri pa da odigram 2/3 i druge tri isto to. Kod mene nema te opcije. Da nisam hiljade takvih tiketa odigrao pa ok ali ovako ne razumem.

Otvori BURAZZERS Chat ☺

Zatvori BURAZZERS Chat ☺